Ha a párom drogfüggő, viszont én nem, akkor a baba
egészséges lesz?
Figyelt kérdés
A párom hosszabb ideje fogyaszt drogokat. Én ezt nem rég tudtam meg. Teherbe estem tőle és azt mondta a nőgyogyászom, hogy így fennt áll a veszélye annak,hogy a magzat nem fejlődik tovább és elvetélhetek. Igaz ez?
Ugyan, csak viccnek szánta. Vegulis, minek fogadna el egy olyan ember véleményét, aki évekig meg azóta is tanulja ezt a szakmát és évek óta benne is dolgozik.
2020. ápr. 7. 16:46
2/13 anonim válasza:
Igaznak igaz, de nem kell készpénznek venni, hogy ez is fog történni.
2020. ápr. 7. 16:48
3/13 anonim válasza:
Miért, szerinted a baba "egy része" miből van? A drogos pasidból!....Ja, meg nem tudtad, hogy drogfüggő. Haha. Jót nevettem. Mióta vagytok együtt azóta, hogy terhes lettél?
2020. ápr. 7. 16:50
4/13 anonim válasza:
Jobbik eset ha elvetelsz.
A gyerek fogyatékos is lehet.....
2020. ápr. 7. 16:50
5/13 anonim válasza:
🤦♀️
2020. ápr. 7. 16:58
6/13 anonim válasza:
A veszélye biztos fennáll, de nem jelenti azt, h tutira az lesz.
Mindenesetre a te tested táplálja őt amíg meg nem születik, nem a párodé, így ha te egèszséges vagy, odafigyelsz, az biztos, h többet nyom a latban, mint az, hogy a párod mit csinált.
Sok örömöt a picihez!
2020. ápr. 7. 17:18
7/13 anonim válasza:
Köszi a lepontozást. Van egy híres színész, akiről köztudott, hogy drogfüggő volt, a színész férfi, tehát csak az apa volt, nem ő hordta ki, a barátnője egy rendes, nem drogfüggő nő volt, mégis igen beteg gyerekük született. Szóval nagyon is fennáll a lehetősége. De nehogy higgy az orvosnak, elvégre mit is jelent egy orvosi diploma....
2020. ápr. 7. 17:20
8/13 anonim válasza:
Ismeroseimnek egeszseges gyereke szuletett nemreg, apuka rendszeresen kokozik, anyuka teherbeeses utan szerintem mar nem,elotte hallottam h igen, dohanyozni viszont dohanyzott terhesseg alatt. Nagyon lutri egyebkent, es az is hogy ha egeszsegesen szuletik, kesobb lesz-e baja. Az biztos h a te egeszseges testedben fejlodik, ez mar fel siker.
A spontan vetelest megjovendolni nem lehet.
2020. ápr. 7. 17:32
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem jellemző, hogy baj legyen. Munkámból kifolyólag ismertem ilyen helyzeteket, egyikben sem lett baj, az anya drogfogyasztása az nagyon befolyásolja a magzatot, az apáé nem. Vetélés meg ettől függetlenül is előfordulhat. Beszélj egy genetikussal, ők értenek ehhez igazán!
2020. ápr. 7. 18:51
10/13 anonim válasza:
Csak nézzük meg Curtist.
Amúgy nem mindegy, milyen drog, sok cikk, orvosi vélemény van ezzel kapcsolatban a neten. Speedről például azt olvastam, hogy nem befolyásolja a spermát, valamint nincs hatása az embrióra a terhesség első pár hetében, utána viszont már lehet. Kokain, heroin viszont sokkal veszélyesebb.
Persze ezzel senkit nem bíztatok drogozásra, mert ha a babának esetleg nem is árt, a használója testében komoly problémákat okozhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!