Hány vetélésen/missed ab-on vagy túl? Van, akinek sikerült több vetélés után egészséges babát szülni?
A fiam 1 vetélés utan jött.
Utána lett még egy terhességem ott a baba betegsége miatt 14.héten abortusz volt, volt utána 1 kémiai majd, egy újabb + teszt, ott sajnos nem lett szívhang missed lett, majd 2-3 hónap kémiai azóta, semmi😔 Az abortusz óta már eltelt egy év, a missed februárban volt.
1 spontán vetélés 6 hetesen
1 missed ab 8 hetesen
1 terhesség befejezés 13 hetesen. Nem lett volna egészséges a baba
5 vetélés
4 vetélés után 1 született, majd újra 1 vetélés és most vagyok 4 hónapos terhes
Szóval ez a 7.terhességem
2 vetélés a 8. és a 7. hétben.
Most újra próbálkozunk, így vasárnapra nem várom. Na de meglátjuk. Már egyáltalán nem merem beleélni magamat, úgyhogy meglátjuk.
11 hetesen elindult a vetélés de kellett a műszeres befejezés. 9 hetesen halt el.
Előtte volt egy teljesen egészséges terhességem, 21 hónapos a kislányom, a missed ab februárban volt.
Azóta volt már májusban pozitív teszt, de egy het késéssel megjött.
Ki lettem vizsgálva, IR-em van.
Most valami csoda folytán 6 hetes terhes vagyok, de 11mm petezsák benne szikhólyag, nem sokára megtudom mi lesz :) nagyon bízunk a kistestvér érkezésében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!