Nővérem elkapta a covidot, és tegnap 23. héten elvesztette a babáját, hogy segíthetnék neki?
Nyilváníts részvétet, és add tudtára, hogy ha bármiben segítségére lehetsz, számíthat rád.
Aztán hagyd gyászolni.
Hogy ne lihegj a nyakában. Ismerősöm, amikor 20 hetesen meg kellett szülnie a babáját, mesélte, hogy a barátnője folyton a nyakában járt, nem hagytak neki békét, hogy maga gyászoljon. Folyton "segíteni" akartak neki.
Én is azt javaslom, mint #1. Kérdezd meg, mire van szüksége, hagyd meg a lehetőséget, hogy bármikor megkereshet.
Jaj, ez szörnyű :( a húgom most terhes, nagyon nehezen, többedik lombikkal jött a baba, bele se merek gondolni, mi lenne, ha így járna :(
Csatlakozom az előttem szólókhoz, mondd neki, hogy ha bármire szüksége van, itt vagy, de ne üldözd a segítségeddel. Én "csak" első trimeszteres vetélést éltem át, két dolgot utáltam, ha állandóan ugrált körülöttem valakit, meg ha azt mondták, hogy "jóvan, majd lesz másik". Legyél megértő, ne bagatellizált a veszteségét, de ne is ülj a nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!