Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mi történik? Elment a baba?

Mi történik? Elment a baba?

Figyelt kérdés

Október másodikán múlt el a mensim. Ma egy hete halvány pozitívat teszteltem. Csütörtök menstruacios szerű görcsök,tegnap előtt óta pedig véres barnás folyasom van mint mensi előtt szokott nekem ilyen lenni. Elmehetett a baba? Meg fog jönni?

Dokim jövő hét pénteken tud fogadni csak.

2021. nov. 3. 13:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagy szívbajos az tuti… én nem bírnék otthon ülni, de te döntésed. Nyilván nincs garancia, hogyha elindult egy vetélés, akkor az megmenthető, de sose tudnám megbocsátani magamnak, ha tudnám, hogy rajtam múlt.
2021. nov. 3. 13:28
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Jajj te a tegnapi pharmatexes vagy aki nem is akar negyediket?
2021. nov. 3. 13:28
 13/35 A kérdező kommentje:
Milyen pharmatexel?
2021. nov. 3. 13:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt egy ugyanilyen kérdés 3 gyerekes anya, aki nem is akar negyediket és pharmatex védekezik. De amúgy meg mit vársz mit mondjunk ha kórházba nem mész? Akkor várd meg a jövő pénteket és vagy lesz baba vagy nem.
2021. nov. 3. 13:33
 15/35 anonim ***** válasza:
47%
Várd ki az orvosi vizsgálatokat. ha baba elmegy sajnos,akkor had mennyen nem könnyü ez. ha megindult a vetélés,vissza nem fordithato
2021. nov. 3. 13:35
 16/35 anonim ***** válasza:
2021. nov. 3. 13:38
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
16os en is ezt mondom!
2021. nov. 3. 13:39
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy nem? Majd lesz valami...

Csak azt nem értem, hogy a nem érdekel, akkor minek írsz ki róla kérdést?

2021. nov. 3. 13:53
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy oldjad meg! Akár méhen kívül is lehet! Ott vagy 3 gyerekkel és ha bajod lesz? Össze esel? Elájulsz?

Volt vetélésem, enyhe fájdalmakkal indult, aztán amikor rendesen beindult nem bírtam állni 5 percet sem!

Tessék komolyan venni!

Inkább feleslegesen menj, mint valami vissza fordíthatatlan bajod legyen!

2021. nov. 3. 14:16
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
És még előadja magát, hogy milyen phamratex-szel... :D Tegnap is te fárasztottad a népet. Nem értem, hogy tudsz ülni a s.eggeden. Amennyi energiát belefektetsz a gyakorizásba, úgy keríthettél volna valakit, aki vigyáz a gyerekeidre, ameddig elmész orvoshoz. De nem, majd mi, a távgyógyítók megmondjuk, hogy vajon vetélsz e vagy sem. Nem is értem az ilyen kérdéseket. Ilyenkor mit vársz, milyen válaszra vársz? Egyértelmű, hogy orvoshoz kellene menned, nem? Mi mégis mi a lóf.aszt tudunk neked segíteni?
2021. nov. 3. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!