Elmehetett a baba?
09.25ediken kellet volna megjonnie. 09.27ediken egy halvány csík is volt a teszten. De nagyon halvány volt. Az nap délután egy rózsaszínes folyasom volt de csak egyszer. Csütörtök péntek menstruacios gorcseim voltak mintha meg akarna jönni.
Tegnap óta véres folyasom van. Orvosnál még nem voltam. Negyedik baba lenne pont rosszkor jött. Ne értsük félre védekeztünk pharmatex krémmel úgyhogy most én sem értem H mi lehet.
Elment-e a BABÁD??😅😂 Konyorgom nem is voltál valószínűleg terhes épphogy lett egy kis Csíkod nyugodj meg maximum nem agyazodott be rendesen az embrió
De komolyan hogy lehet ennyire egyszerű buta embernek már 3 gyereke ???? Pharmatex??? Legalább kiegeszitesnek hasznalnad😅😂 istenem nem csoda hogy kifogunk halni, ilyen idiota emberiséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!