1 napos barna folyástól elmehetett a baba?
Ha a doki azt mondta, hogy minden oké a babával, akkor miért vetéltél volna el? :)
A vetélés élénk piros, vagy rózsaszínes vérzéssel indul és később görcsök is társulnak hozzá. A barnázás sok terhes nő esetében megjelenik. Kaptál gyógyszert, pihenj sokat és élvezd ezt a csodás állapotot! A nagy bajt majd jelzi a szervezeted, de ennél sokkal-sokkal erősebben és egyértelműbben. Nincs semmi baj!
Most kicsit butának nézlek ez a kérdés alapján.
Ott voltál az orvosnál, az orvos élö magzatot látott, dobogott a szive. Akkor most mitöl is vetéltél volna el? Vagy az ufok kivarázsolták a hasadból?
Azóta nem véreztél nem volt semmi, akkor hogyan vetélhettél volna el?
A vetélés még a leggyengébb verzióban is egy nagyon nagyon erös vérzés. Akkor az UH-n az orvos már nem lát szívdobogást sem.
A barna váladék nagyon gyakori a terhesség alatt legtöbbször az elsö trimeszterben a vérböség okozza a méhnyaknál, hüvelyben. Pont olyan mint az orrvérzés, hogy elpattan egy hajszálér ami csak nagyon enyhe vérzést okoz, és mire kijut már alvadt is.
Azért ez nem ennyire egyszerű, lányok. Én is barnáztam, nekem is mindent rendben talált az orvos uh-n, elmúlt a barnázás, meg is nyugodtam. Hetekkel később derült ki, hogy elment a baba, kb. pont akkor (a méretéből lehet tudni), amikor elmúlt a barnázás. Nem volt vérzés és nem volt görcs. Ezt hívják missed ab-nak, azaz megkésett vetélésnek.
Sajnos ilyen esetben bármi megtörténhet, nem szabad elhinni a netnek, hogy minden oké, ezt teljesen természetes. Nekem nemcsak a nődoki, hanem a házidoki is megmondta, hogy nem jelent jót a barnázás, de lehet reménykedni.
A kérdező annyival jobb helyzetben van, hogy kapott gyógyszert, én viszont nem kaptam, úgyhogy reménykedhet.
De a félelme teljesen megalapozott, nem kell lehurrogni, én teljesen megértem, mert én is végig rettegtem, hogy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!