Enyhe barna folyásom volt a ciklusom 19. napján. Mit jelenthet? általában 30-31 napos a ciklusom
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 11:56
1/21 A kérdező kommentje:
csak a wc papír volt olyan,és csak aznap volt ilyen..
2013. márc. 25. 10:09
2/21 anonim válasza:
Esetleg a beágyazódás jele is lehet...
3/21 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék neki :)
2013. márc. 25. 15:07
4/21 anonim válasza:
Nekem is volt, de nekem az előző mensi elmúlása után 5 nappal! Akkor tehát mensi után 11 nappal! Nekem is 30-32 naposak szoktak lenni a ciklusaim! És aznap, amikor barnáztam, nagyon fájt a hasam, mintha meg akarna jönni! És a hátam is nagyon fáj azóta is! Mi is próbálkozunk babával, de szerintem nálam ez nem az! Szerintem nálam felfázás, vagy nem tudom, mi lehet! Majd 5.-én kell megjönnie!
5/21 anonim válasza:
Bocs, nem a hátam, a derekam! Előző voltam!
6/21 A kérdező kommentje:
nekem csak görcsök vannak, meg szúrkálás a méhemnél
jövő héten kell vagy nem kell h megjöjjön, de nagyon remélem, hogy baba van a dologban :)
2013. márc. 25. 15:51
7/21 anonim válasza:
Szerintem peteérés. Én is hasonlóképpen voltam, nem a 13. napon. Most tapasztaltam ilyet először, csak egy kicsit a wc papír lett olyan. Próbálkoztunk is aztán gyakran. Azóta a 19. naptól folyamatosan fájdogál a hasam, én kb. most hétvégére nem várom. Ja és bőséges nyák van 16. óta.
8/21 A kérdező kommentje:
akkor egy cipőben járunk, kedves utolsó...én most vasárnap-hétfőre várom,nagyon kíváncsi leszek mi lesz:)
2013. márc. 25. 17:49
9/21 anonim válasza:
Egy kis javítás: "nekem a 13. napon", és igen 16. óta vagyis a ciklus 14. napjától. Mióta próbálkoztok? Mi nekünk ez a 3. hónap, és érdekes mert eddig 29-31 naposak voltak a ciklusaim, az elmúlt két hónapban viszont 26 és 27.
10/21 A kérdező kommentje:
nekünk az első próbálkozásunk..reménykedjünk :)
2013. márc. 25. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!