Missed abnál mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Ma közölték hogy nincs szívhang.Beindul a vetélés vagy műtét lesz a vége?2021. szept. 1. 21:04
11/15 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen állapították meg. Mivel nem akartam elhinni én vártam, de rá egy hétre kb elindult a folyamat: először csak rózsaszín pecsételés, majd mensi szerű vérzés. Aztán kiírtak műtétre egy hét múlvára, mivel 'ez még nem komoly vérzés', de rá egy fél napra elindult a vetélés, elég erős görcsökkel akkor már és kórházba menetel után rögtön megműtöttek. A kórházi bánásmódról meg annyit, hogy hajnalban vittek be, de az orvos sóhajtozott, hogy 'miért mindig hajnalban vannak ezek'... Mintha nekem ez lett volna a vágyam, hogy be kelljen menjek... Az éjjeles nővérek nagyon sokszor rámnéztek, hogy hogyan vagyok, aranyosak voltak... 6-kor jött a váltás, azok kb le se tojtak, amikor a zárójelentést megkaptam és azt mondták mehetek még nekem kellett nővér után futkosni, hogy vegyék ki a kezemből a vénakanült, mert már mennék haza....
12/15 A kérdező kommentje:
Melyik kórház volt ez?
2021. szept. 6. 14:03
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi.Én pesti vagyok....
2021. szept. 7. 20:33
15/15 anonim válasza:
Velem nagyon emberségesen bántak a kórházban (Péterfy). Abortuszosokkal sem raktak egy szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!