Missed ab után 3 nappal rendes menstruáció beindulhat?Kinek mi volt a tapasztalata a műtét utàni napokban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 12:36
1/7 anonim válasza:
Nem, az még csak tisztulás, 2 hétig normális. A következő mensi majd 4-6 hét múlva jön meg.
2/7 anonim válasza:
Tisztulás...
2 hétig nincs mensi, hanem műtét miatti vérzés
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor nem aggódok emiatt,az a jó,ha kifelé távozik.Nekem sok lerakódás (vérömleny) volt amiatt,hogy nem indult be a vetélés.
Most legalább minden kitisztul,aminek nincs helye odabent.
2021. aug. 9. 13:47
4/7 anonim válasza:
Egy hét után múlt el a tisztuló vérzésem. utána egy napig semmi, majd rá egy napra reggel hasi görcsre keltem, menstruáció volt. Orvos is látta, onnan tudom, hogy menzi volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is egy hétig tartott a vérzés.A héten kell visszamennem kontrollra.Remélem még augusztusban beindul a menstruáció és minden visszatér a règi kerékvágásba.
Köszi a választ!:)
2021. aug. 16. 11:55
6/7 anonim válasza:
Mi a francért szavaztok le? Nem ti éltétek át! Én voltam!!
7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam megírom,hátha valakinek hasznos infó.
40 nappal (5,5 hét) a műtét utàn megérkezett a rendes menstruáció,bő vérzés,de érdekes módon semmi görcsölés.
Egyébkéng jól vagyok,teljesen felépültem és tele vagyok energiával.
2021. szept. 16. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!