Missed abnál kiürülhet magától, vagy mindenképp kell a műtét?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sajnálom hogy ilyen sokaknak át kell ezt élni :(
Tegnap beindult itthon a vetélés, elég sok minden kijött, nagyobb darabok is, kb 3 óra alatt lezajlott. Elmúlt a görcs is, vérzésem épp hogy van egy pici. Hétfőn bemegyek ultrahangra, és remélem minden oké lesz.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Köszönöm, hogy leírtad, nagyon sajnálom ami veled történt :(
22-es, igen, voltam bennt hétfőn, csináltak ultrahangot, ahol kiderült, hogy egy pici szövet még bennt maradt, de a nagy része kijött. Nem vállaltam a műtétet, én még várok. Felkerestem egy bábát, aki a természetes vetélésekkel (is) foglalkozik, ő megnyugtatott hogy amég jó a közérzetem, nincs láz, hányás, hányinger, addig nincs szükség műtétre, ki jön még ami bennt maradt, akár a következő mensivel, vagy hamarabb is.
Én nem biztos, hogy ilyen nyugodt lennék, kérdező.
Én is ezt az opciót valasztottam, majdnem az életem ment rá.
Elvetéltem, de nem tisztultam ki teljesen. Orvos és ismerősi nyomásra nem vállaltam a műtetet, mert kiürül magától.
Nálam sem volt láz, hanyinger stb. Görcsölgettem, aut hittem mert meg fog jönni. Aztán mire esedékes lett a következő mensi, foltok jelentek meg a testemen. Egyik napról a másikra, tenyernyi fekete foltok.
A szövet miatt vérmérgezést kaptam. Semmi egyéb jele nem volt.
Ferjem rohant velem a kórházba, azonnal műtöttek. Ha egy fél napot vártunk volna, belehaltam volna. Így kezelhettek még azzal is.
Életem legrosszabb döntése volt.
Kedves kérdező!
Én is azt javaslom hogy gondold át a műtétet. Nekem az egyik ismerősöm a lábujjait vesztette el egy ugyan ilyen eset miatt. Sajnos a vérmérgezésnek nincsenek mindig egyértelmű tünetei, mire meg már a testen látható lehet hogy késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!