Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed abnál kiürülhet magától...

Missed abnál kiürülhet magától, vagy mindenképp kell a műtét?

Figyelt kérdés
Ma állapították meg a missed abot. Tegnap reggel óta vérzek. Hétfőn kell befeküdnöm a műtétre. Addig kiürülhet magától? Egy 17 mm-es szabálytalan üres petezsákot láttak csak. Aki volt hasonlóan leírná nekem hogy neki hogy volt?

2021. jún. 29. 10:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sajnálom hogy ilyen sokaknak át kell ezt élni :(

Tegnap beindult itthon a vetélés, elég sok minden kijött, nagyobb darabok is, kb 3 óra alatt lezajlott. Elmúlt a görcs is, vérzésem épp hogy van egy pici. Hétfőn bemegyek ultrahangra, és remélem minden oké lesz.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

2021. júl. 2. 08:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Voltál orvosnál?
2021. júl. 5. 18:26
 23/27 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt , sajnos én is átéltem , pont mikor te. Június 17-én este mentünk be a kórházba, elkezdtem vérezgetni, mivel zárt volt a méhszáj és volt szívhang, kaptam duphastont, nospat, és magne b6-ot. Szigorúan feküdnöm kellett. Volt mindenféle vérzésem, menzesz jellegű. 1 hét után elmúlt , majd barnázni és vérezni kezdtem újra. 2 hét telt el közben , magánrendelésen megállapították, hogy sajnos a baba már nincs velünk. Másnap csütörtök Semmelweis nap volt , így elküldtek a kórházból , előző nap oda irányított a magán doki , így pénteken kellett vissza mennem. EKG és vérvételem nem volt, így nem altatásban csinálták a műtétet . délután 6-kor jöhetett értem a férjem, reggel 8-ra kellett mennem. Szobatársamnak második missed ab volt , ő mondta, hogy minden esetben műtenek , nehogy valami bent maradjon . Nyilván ez nem teljesen igaz , és ez ebben a kórházban történt , én olyan szomorú és elveszett voltam , úgy voltam műtsenek meg, nehogy valami fertőzés vagy bármi legyen , ami akár egy kicsit is bezavarhat majd egy következő babavállalás előtt. Kitartást kívánok neked is!
2021. júl. 8. 07:39
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad, nagyon sajnálom ami veled történt :(

22-es, igen, voltam bennt hétfőn, csináltak ultrahangot, ahol kiderült, hogy egy pici szövet még bennt maradt, de a nagy része kijött. Nem vállaltam a műtétet, én még várok. Felkerestem egy bábát, aki a természetes vetélésekkel (is) foglalkozik, ő megnyugtatott hogy amég jó a közérzetem, nincs láz, hányás, hányinger, addig nincs szükség műtétre, ki jön még ami bennt maradt, akár a következő mensivel, vagy hamarabb is.

2021. júl. 8. 09:50
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

Én nem biztos, hogy ilyen nyugodt lennék, kérdező.

Én is ezt az opciót valasztottam, majdnem az életem ment rá.

Elvetéltem, de nem tisztultam ki teljesen. Orvos és ismerősi nyomásra nem vállaltam a műtetet, mert kiürül magától.

Nálam sem volt láz, hanyinger stb. Görcsölgettem, aut hittem mert meg fog jönni. Aztán mire esedékes lett a következő mensi, foltok jelentek meg a testemen. Egyik napról a másikra, tenyernyi fekete foltok.

A szövet miatt vérmérgezést kaptam. Semmi egyéb jele nem volt.

Ferjem rohant velem a kórházba, azonnal műtöttek. Ha egy fél napot vártunk volna, belehaltam volna. Így kezelhettek még azzal is.

Életem legrosszabb döntése volt.

2021. júl. 8. 09:58
 26/27 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező!

Én is azt javaslom hogy gondold át a műtétet. Nekem az egyik ismerősöm a lábujjait vesztette el egy ugyan ilyen eset miatt. Sajnos a vérmérgezésnek nincsenek mindig egyértelmű tünetei, mire meg már a testen látható lehet hogy késő.

2021. júl. 8. 10:21
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem vetem el teljesen a műtétet, de még 1,5 hét telt el, rendszeresen megyek majd ultrahangra, meg vizsgálatra. De egy kicsi időt szeretnék még várni.
2021. júl. 8. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!