Missed abnál kiürülhet magától, vagy mindenképp kell a műtét?
Nagyon sajnálom!
Nekem májusban a 9.héten volt műtét üres petezsák miatt. 6.héten állapította meg a doki, így kaptam időpontot mert elhúzódott az egész(másik orvosnak is meg kellett erősítenie, covid teszt, aneszteziológus intézése, kardiológiára kellett menni másodvéleményért rossz ekg eredmény miatt). Műtét előtti este elkezdtem vérezni (de nem durván, így nem mentem kórházba aznap). Éjszaka és hajnalban kijött 2 hatalmas darab belőlem. Reggel úgy mentem be, hogy fogalmam se volt, hogy így lesz-e műtét (azt hittem, hogy a petezsák jött ki, de csak alvadt vér mint kiderült). A dokim (osztályvezető főorvos) ott azt mondta, hogy ilyen esetben is csinálnak tisztasági kaparást mindig náluk, nehogy valami bent maradjon. Máshol nem tudom, hogy csinálják, de itt ezt mondták. Jobbulást!
Köszönöm mindenkinek.
Holnap csinálták volna a műtétet, 2 naposra van tervezve, első nap felrakják a tágítót, másnap a műtét. De csütörtökön semmelweis-nap, ezért a héten nem megoldható már a 2 napos, csak ezért rakták hétfőre. Sajnos ebben a kórházban rutin szerűen egyből küldenek kaparásra, nem várnak. De remélem addig magától kiürül, bár valószínű hogy akkor is csinálnak majd valamit, ahogy a 13-as is írja.
2020.januárjában, 6. héten mentem először dokihoz, szépen látszott minden aminek ilyenkor kell, volt véráramlás is, de kicsit vérezgettem, ezért kaptam Utrogesztánt. Majd eltelt cca. 2 hét is kicsit erősödött a vérzés, azonnal bementünk a kórházba, ahol megvizsgáltal, először UH nélkül. Nem is értette a.doki minek mentem, mert vérzésnek nyoma sem volt. Aztán az UH-on kiderült, hogy kb. a 6 hetes vizsgálat után nem sokkal megállt a feljődés. Nekem 2 hetet adott a doki akkor, de evvel egyidőben elő is jelzett a missed ab műtétre. Vérezgettem ez idő alatt is, majd műtét előtt mégegyszer megnézett Uh-n, de a petezsák maradványai még láthatóak voltak, így rá 2 napra a kiírt napon meg is műtöttek. Aznap reggel mentem be, engem este haza is engedtek már. Életem egyik legszőrnyűbb időszaka :(
Átérzem, kitartást!!!
Szia! Nekem 2 héttel ezelőtt állapította meg az orvosom, hogy nem fejlődik a baba, nem is hallottunk szívhangot, de vártunk 1 hetet hátha. Múlthét kedden utalt be a kórházba műtétre. Felhívtam aznap a kórházat, Július 5-ére kaptam időpontot...
Vasárnap elkezdtem görcsölni, vérezgetni, erre azt hittem, hogy az, ezért
hétfőn reggel bementünk, ahonnan haza is küldtek 3 óra várakozás után, mert akkor még nem az volt, amire fondoltam. Még aznap délután elvetéltem otthon.
Kb. 1 óra volt a durva része. Nem vagyok egy hisztigép, de nekem pl. nagyon fájt és ahogy a 9-es válaszoló írta, nem szép dolgok távoztak. Ezután iszonyatosan véreztem (fél óra alatt 5 ultra betét), úgyhogy vissza kórház,akkor megvizsgáltak és szinte teljesen kiürültem. Azért kaptam én is méh összehúzó Ergam cseppet,biztos,ami biztos.
Persze mindenkinek más a fájdalomküszöbe, nem ijesztegetés céljából írtam! :)
Szóval simán lehet, hogy addig elindul magától, de azt tudni fogod, hogy az az. De utána mindenképp nézesd meg magad!
Nagyon sajnálom és kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!