Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab megállapítás után 2...

Missed ab megállapítás után 2 hét múlvára időpont kisműtétre? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos kedden missed ab-ot állapított meg az orvos. 10+3 hetes vagyok, 6hetesen állt meg a baba a fejlődésben, két hét múlvára kaptam időpontot kisműtétre.Volt valaki, aki ennyi idő múlvára kapott időpontot? Esetleg közben megindult magától a vetélés?

2021. jún. 27. 15:01
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Mi is újra próbálkozunk és szintén július közepén derül ki, hogy sikerül e. (6-os voltam)
2021. jún. 28. 14:57
 12/55 A kérdező kommentje:

Istenem, azért ez a kálvária nem semmi... Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj! Azt gondolná az ember, hogy ez rutin műtét és nem történhet ilyen 😔

Hatalmas gratula a kistesóhoz! 😊

9,11: Nagyon szorítok Nektek!! 🤞🏽😊

2021. jún. 28. 15:27
 13/55 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: sajnos nekünk nem sikerült még. Augusztus/szeptember környékén lesz az 5.lombikunk.

Nekem már háromszor volt műtét missed ab miatt:( Igazából rutin műtét, de sajnos bármikor történhet valami hiba. Csak azért írom ezt, hogy hátha kevésbé félsz majd Kérdező. A lelki része sokkal rosszabb, ha testileg nincs semmi komplikáció. Mind a 3 műtét után más érzés nekem testileg egyébként. Első 2 alkalommal 6 hétre rá jött meg a menstruációm, de jelenleg már 7 hét is letelt. Most viszont kicsit kezdek már aggódni, nehogy baj legyen. Igaz oltást is kaptam, lehet az is befolyásolja (a doki azt mondta nincs akadálya).

Kívánom mindenkinek sikerüljön hamar a baba!

2021. jún. 28. 16:04
 14/55 anonim válasza:
Sziasztok! Nálam április közepén volt missed ab (9 hetesen), a műtét után ciklus szerint 4 hét múlva megjött majd megkaptam az első oltást és 9 nap múlva újra megjött. Voltam vizsgálaton a doki szerint az oltás hozta elő újra. Most tegnap kellett volna megjönnie de egy minimális tegnapi vérzés után nem történt azóta semmi.. holnap megyek vérvizsgálatokra (3. napi hormon stb.) a cukorterheléses vizsgálatom ma volt. Sajnos nem nagyon lehet eldönteni, hogy az oltás vagy a terhességmegszakítás kavart-e be ciklusba :( szeretnénk újra próbálkozni de így nem fogunk ill. nekem azt mondták várjak minimum 3 hónapot nem a műtét hanem az oltás miatt.. ha októberre sikerül helyrejönnöm akkor újra megpróbáljuk :)
2021. jún. 28. 17:31
 15/55 anonim ***** válasza:
Szia utolsó :) nekem április elején volt a missed ab, májusban kaptam az első oltást, ma pedig a 2.at :) mi ugyan úgy próbálkozunk, mi nem várunk, és nagyon sok ismerősöm szintén nem vár, ez csak orvosi biztonság. (5-ös voltam)
2021. jún. 28. 20:17
 16/55 anonim válasza:
Szia 5-ös :) És neked nem volt gond a ciklusoddal? Én inkább emiatt nem merek próbálkozni, megakarom várni, hogy helyreálljanak a dolgok..
2021. jún. 28. 22:06
 17/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok! 1-es,nagyon köszönöm a megnyugtatást!😊 Úgy néz ki megúsztam a műtétet, délután elöntött a vér, nemrég értünk haza a kórházból, elvileg kiürültem teljesen, de azért holnap el kell mennem UHra. Lehet tudni, hogy mi volt a baj? Kívánom, hogy sikerüljön Nektek! 🤗

És persze a többieknek is! 😊

2021. jún. 28. 22:06
 18/55 anonim ***** válasza:
Nekem műtét után 34 napra jött meg, majd megkaptam az oltást szintén 34 napra jött meg, és most hogy megkaptam a 2.-at most a 20. napon van a ciklusom, és remélem már meg sem jön😃😂de ha véletlen igen, majd írok hogy bekavart-e :)
2021. jún. 28. 22:10
 19/55 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: nekem a lombikos orvos mondta, hogy már nem kell hónapokat várni az oltás után. Azt mondta a doki, hogy a 2. oltás után 2 hetet kell várni, utána már mehetnék is ciklusindításra. A nőgyógyászom aki a műtétet végezte azt mondta, hogy 2 ciklust kell várni a műtét miatt. Így mi most a műtét miatt nem megyünk még új lombikra.

Jobbulást kívánok neked kérdező! Legalább a műtétet megúsztad akkor:)

Mi már nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk. Pár dolog ki is derült (magas prolaktin, progeszteron hiány, mthfr mutáció), de azok kezelve vannak. 2. vetélés után Nk ölősejtes vizsgálaton is voltunk, ennek nem lett jó az eredménye (erre most szteroidot kaptam). De a 2 orvos nem ért egyet benne, hogy a nagyon drága Ivig infúziós kezelésnek van-e értelme, így ebbe még nem vágtunk bele.

2021. jún. 29. 12:36
 20/55 anonim ***** válasza:
Nekem egy hét múlvára adtak időpontot. Ez volt hétfőn, kedd hajnalban meg is műtöttek, mert megindult magától a vetélés, viszont nem ürültem ki rendesen. Nagyon sajnálom, tudom mit érzel!
2021. jún. 30. 08:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!