Egy hét múlva lenne a kiírt szülés napja, ha nem vetélek el 18 hetes terhesen. Létezik, hogy azért görcsölök, fáj a derekam, mert emlékszik rá a testem?
Figyelt kérdés
10 napja menstruáltam, minden okés velem, csak tegnap óta mindjárt megjön érzésem van + sűrű, picit véres nyákom ürül, de nem kóros kinézetű, inkább a lelki része érdekes. Emlékezhet rá a testem, hogy most szülnék?2021. jún. 11. 09:16
1/8 anonim válasza:
Nem valószínű, inkább ovuláció. Sajnálom, hogy ez történt veled, fel a fejjel!
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg csak a jelenlegi tudatállapotom erősíti fel az amúgy természetes havi rutinomat.
Köszönöm a szavaid!
2021. jún. 11. 09:30
3/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább már ovulációt jelez.
Nagyon sajnálom ami veled történt. Kutatást és mielőbbi problémamentes babavárást kívánok!
5/8 anonim válasza:
Jó nagy gyökér vagy utolsó, szánalmas kis életed lehet, ha más keserűségében te örömöt lelsz
6/8 anonim válasza:
5-ös válaszoló, nem szimplán gonosz vagy, hanem egy undorító, gerinctelen féreg. Tudom, nagyon gonosz dolog, de azt kívánom, hogy ne is legyen soha nagyobb örömöd az életben mint az iménti röhögésed.
7/8 anonim válasza:
Tyű 5-ös,édesanyád erre tanított? Gratulálok neki...
8/8 anonim válasza:
Vetéléskor a szervezet pontosan tudja hogy mi történik, hormonális változások mennek végbe. Gondtalan terhesség esetén is, abortusz után a terhes tünetek röviddel megszűnnek. Nem marad olyan nyoma a befejezetlen terhességnek a szervezetben, amire olyan értelemben emlékezne a szervezet, hogy 40 hét leteltével szülést imitálna a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!