Vetéléskor kijön a nyákdugó?
Figyelt kérdés
vagy csak vérzés van görcsökkel? És akkor egyből kórházba kell menni vagy valakinek görcs se volt csak vérzett?2021. máj. 24. 15:06
1/8 anonim válasza:
Én nem görcsöltem csak vérzés volt. 7 hetesen
2/8 anonim válasza:
Nekem közvetlen a vérzés előtt (barnázás már volt) jött ki egyben
3/8 anonim válasza:
Nekem enyhe görcsökkel kezdődött. Jött a vérzés, majd távozott egyben a petezsák és apró szövet darabok.
Elég erősen véreztem az első pár órában, aztán mint egy normális mensinél kB annyi vérzésem volt bő 1,5 hétig.
Én nem mentem orvoshoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Én csak vérzek,görcs néha van de a mensinél kevesebb a vér.
2021. máj. 24. 18:54
5/8 anonim válasza:
Igen, kijött a petezsák. Kicsi terhességnél pici, de onnan tudod hogy az jött ki, mert az alvadt vérdarabkákkal ellentétben, az nem málik szét a vízben. Az elsőnél nálam pár óra elteltével jött ki, de az a vetélés nagyon durva volt, úgy zajlott le mint egy kisebb szülés. A másodiknak pár nap eltelt mire kijött, ott még pici volt. Addig van vérzés (görcs, ha van), míg ki nem jött minden, ugyanis az egyetlen út, hogy kitisztulj odabent, az a vérzés. Nálam voltak brutál görcsök, addig kínzott mindig a dolog, míg a petezsàk ki nem jött.
6/8 anonim válasza:
U.i.: Miután elállt a vérzés, menni kell mindenképpen kontrollra. Ellenőrzik, hogy kitisztultál e rendesen. Fontos!
7/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam és látta a babát,jó szívműködéssel,10mm volt. Kaptam kupot.
2021. máj. 25. 21:25
8/8 anonim válasza:
A petezsak es nyakdugo nem ugyanaz..
Vetelesnel alapbol nyitva van a mehszaj hogy tudjon minden tavozni tehat nyakdugo ott mar regen nincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!