Ez ugye nem a nyakdugo?
Figyelt kérdés
[link] a képre az kattintson aki bírja!! Tegnap voltunk együtt a férjemmel, lehet, hogy az jött ki? Volt ilyen valakinek?2021. ápr. 30. 10:10
1/15 anonim válasza:
De az, ha mégsem csúnya fertőzésed van. Mennyi idős vagy?
2/15 A kérdező kommentje:
24
2021. ápr. 30. 10:19
3/15 anonim válasza:
Nyákdugó is lehet
De mellette szerintem is van fertőzésed
4/15 anonim válasza:
A terhességi hetekre gondoltam, remélem azt írtad. Akkor még ez nagyon korai, mindenképp nézesd meg.
5/15 A kérdező kommentje:
Hétfőn fogad az orvosoom, ah nincs más tünetem.Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 30. 11:49
7/15 anonim válasza:
Szerintem nyákdugó. Nekem is ilyen volt ,csak véres .
8/15 anonim válasza:
Meg kell nézni szét tudod e tépni . Kicsit morbid de a nyákdugó nagyon nehezen szettepheto ,legtöbbször szét sem téphető .
9/15 anonim válasza:
Szerintem összeszedtél inkább valami fertőzést. A nyákdugó inkább barnás-véres.
De ha az is akkor is csak egy kis darab.Ennél nekem jóval nagyobb volt, mikor kijött, kb olyan széles mint egy 200ft-os és hüvelykujjnyi vastag..
Ha viszont elkezdenél görcsölni, akkor azonnal ügyelet!
10/15 anonim válasza:
En mar most bemennék az ügyeletre, nem várnék hétfőig.
Ha nyakdugo, ha fertőzés, egyiket sem szabad elbagatellizálni. Föleg 24 hetesen.
Ha fertőzés siman felszállhat a magzatra, ha nyakdugo, akkor nézzék meg nem kezdett-e kinyílni a méhszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!