Missed ab utáni első menstruáció. Mikor jött meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Április 14-én volt missed ab befejező műtétem. Rá három hétre, azaz tegnap görcsöltem és egy kevés barna folyásom is volt. Majd ma ismét arra ébredtem, hogy görcsölök és egész nap eléggé rossz volt. Ma már véreztem is, bár nem olyan erősen. Viszont furcsa ez a görcsölés, régebben nekem nem volt ilyen, általában észre sem vettem, ha menstruáltam kB, mert egyáltalán nem volt görcs. Most viszont egész nap fájt a hasam és szédültem is. Mindenhol azt olvasom, hogy 4-6 hét mire megjön. Nem korai így három hét után?2021. máj. 6. 19:57
11/12 A kérdező kommentje:
Hát most úgy tűnik nekem is ennyi volt...de gyenge volt nagyon. Csütörtök estére megjött a végül a vérzés is. Pénteken vérezgettem, szombaton meg vasárnap egy kevés barnázás volt csak. Ma meg már szinte semmi. Szóval nekem sem a megszokott volt. De gondolom nem is volt még igazán ideje visszaépülnie a méhnyálkahártyámnak...elvégre csak 3 hete volt a műtét mikor a menstruációm kezdődött. Most a héten mennem kell kontrollra már várom, hogy kapjak infókat, hogy most mi a jó még mi nem.
2021. máj. 10. 08:06
12/12 anonim válasza:
Nekem 5 hét után jött meg, és én írtam hogy kevés volt és 3 napig tartott. Szóval úgymond 2 héttel több ideje volt az enyémnek felépülni :D Én jövőhéten megyek kontrollra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!