Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab utáni első menstruác...

Missed ab utáni első menstruáció. Mikor jött meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Április 14-én volt missed ab befejező műtétem. Rá három hétre, azaz tegnap görcsöltem és egy kevés barna folyásom is volt. Majd ma ismét arra ébredtem, hogy görcsölök és egész nap eléggé rossz volt. Ma már véreztem is, bár nem olyan erősen. Viszont furcsa ez a görcsölés, régebben nekem nem volt ilyen, általában észre sem vettem, ha menstruáltam kB, mert egyáltalán nem volt görcs. Most viszont egész nap fájt a hasam és szédültem is. Mindenhol azt olvasom, hogy 4-6 hét mire megjön. Nem korai így három hét után?

2021. máj. 6. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai. Nekem 5 hétre rá jött meg először. Aztán a következő 3 hét elteltével. Utána szerencsére beállt 30 napra a ciklusom.

A görcsökkel kapcsolatban viszont én azt tapasztaltam hogy sajnos azóta minden menstruáció sokkal fájdalmasabb és görcsölősebb és a vérzés is intenzívebb. Lehet neked csak átmeneti. De egy biztos hogy normális. Kitartás és mielőbbi boldog babavárást!

2021. máj. 6. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Tavaly április 17 missed ab.

Mensi május 8.

Azért tudom ilyen pontosan, mert azóta sem jött meg.

2021. máj. 6. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Aprilis 7 mutet, majus 10 elso mensi. Minden ugyanolyan volt, mint elotte, nem gorcsoltem jobban, maskent. Utana pedig ugyanolyanra visszaallt a ciklusom.
2021. máj. 6. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Október végen volt műtétem, 28napra ra jött meg rendesen. Elég bő és fájdalmas volt a műtét elötti mensikhez képest.

A második is 28napra jött meg, szintén bő vérzéssel, iszonyú görcsökkel.

A 3.már nem jött meg :)

2021. máj. 6. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is pont ma akartam kérdést feltenni, mert nekem meg most április 2 volt a műtét, ma “jött meg” (azaz holnap lesz kereken 5 hét), de nekem meg egész nap csak törlésnél volt pirosas, de a tisztaságin semmi, görcs semmi. Gondolom azért ennél erősebbnek kellene lenni.
2021. máj. 6. 21:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, az vérzés erőssége még nekem sem az "igazi"...betéten nem látszik, csak wc-n. Bár úgy gondolom ez majd erősödik.

Többieknek is köszönöm a választ, remélem nekem sem kell sokszor megjönnie :P

Annyi happy endes missed ab sztorit olvastam már, remélem nekünk is nem sokára az lesz.

2021. máj. 6. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, én is azt szeretném hogy a kövi már ne jöjjön meg, reméljük a babó is azt akarja 😃 5-os voltam
2021. máj. 7. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia

Tavaly augusztusban volt missed abom, elotte pedig oktoberben. Progi hiany es senki nem vette eszre hamarabb. Dokit valtottam. Ra 5 hetre jott meg, egyaltalan nem volt ugyanolyan... Sot soha nem fajt elotte a derekam, de akkor 2 nap dolgozni se mentem. A dokim azt mondta ezzel nincs semmi gond.

Novemberben pozitiv lett. Azota pedig a 29. heten jarunk a kiscsajommal. Szoval fel a fejjel! Minden baba eloszor az anyukak sziveben szuletik meg.

2021. máj. 7. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első menszesz nekem ugyanugy 31 napra jött meg, de jóval kevesebb volt. Mondta a dokim, nincs vissza vastagodva a nyálkahártya ezért nem volt erős a vérzés. A második már jóval erosebb volt és darabos, akkor mondta, hogy már jó lesz és lehet próbálkozni megint. Nekem elhalt terhességem volt és műszeres befejezésem majdnem 12.-ik héten, februárban. Kitartást!
2021. máj. 9. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt erős, és 3 napig tartott, ez probléma?
2021. máj. 9. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!