Missed ab utáni első menstruáció. Mikor jött meg?
Szerintem nem korai. Nekem 5 hétre rá jött meg először. Aztán a következő 3 hét elteltével. Utána szerencsére beállt 30 napra a ciklusom.
A görcsökkel kapcsolatban viszont én azt tapasztaltam hogy sajnos azóta minden menstruáció sokkal fájdalmasabb és görcsölősebb és a vérzés is intenzívebb. Lehet neked csak átmeneti. De egy biztos hogy normális. Kitartás és mielőbbi boldog babavárást!
Tavaly április 17 missed ab.
Mensi május 8.
Azért tudom ilyen pontosan, mert azóta sem jött meg.
Október végen volt műtétem, 28napra ra jött meg rendesen. Elég bő és fájdalmas volt a műtét elötti mensikhez képest.
A második is 28napra jött meg, szintén bő vérzéssel, iszonyú görcsökkel.
A 3.már nem jött meg :)
Igen, az vérzés erőssége még nekem sem az "igazi"...betéten nem látszik, csak wc-n. Bár úgy gondolom ez majd erősödik.
Többieknek is köszönöm a választ, remélem nekem sem kell sokszor megjönnie :P
Annyi happy endes missed ab sztorit olvastam már, remélem nekünk is nem sokára az lesz.
Szia
Tavaly augusztusban volt missed abom, elotte pedig oktoberben. Progi hiany es senki nem vette eszre hamarabb. Dokit valtottam. Ra 5 hetre jott meg, egyaltalan nem volt ugyanolyan... Sot soha nem fajt elotte a derekam, de akkor 2 nap dolgozni se mentem. A dokim azt mondta ezzel nincs semmi gond.
Novemberben pozitiv lett. Azota pedig a 29. heten jarunk a kiscsajommal. Szoval fel a fejjel! Minden baba eloszor az anyukak sziveben szuletik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!