Missed ab. -ot követő menstruációk utáni barnázgatás mit jelenthet?
Menzesz elmúlta után 2-3 nappal barnás, enyhe folyásom indul, amit peteérés után, mintha elvágnának, megszűnik. Ez már a 2. ilyen ciklusom (4 volt eddig összesen a műtét óta)
Műtétem szeptemberben volt, akkori citológiám negatív, utána készített szövettani vizsgálat szintén. Az sztk-s orvos jóformán elzavar, hogy ne pánikoljak, majd elmúlik... viszont én nagyon aggódom. A beavatkozás előtt velem ilyen sosem fordult elő. Tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet az oka?
Igen, nekem sajnos egész peteérésig kitart, amikor mintha elvágnák, megszűnik. Nagyon minimális, kb alig észrevehető mennyiség, de akkor is van. Legutóbbi menzeszem előtt is barnáztam 2 napig. Nekem is erősebb a menstruációm a műtét óta és hol 25, hol 35 napra jön meg.
Amit még észrevettem, és szintén azelőtt nem volt ilyen gondom, hogy a vérzés előtti 1-2 és első 2 napjában éjjelente izzadok. Máskor nem a ciklus alatt, de ezeken a napokon igencsak.. Már nagyon aggódom, hogy mi lehet a baj. Sikerült magánorvost találnom, holnap este megvizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!