Elvetéltem? Szerintetek mi lehet?
1. UH-n amikor voltam csak petezsakot es szikholyagot lattak,de 4het5naposnak iteltek 6helyett.
A het elejen kezdodott barnazas es nyulos,nyalkas folyasom ami kb 3napig tartott. Nagyon eros gorcsokkel jart,az ejszaka kozepen mar erre ebredtem.
Azota a barnazas elmult..de a nyulos-ragacsos folyas meg mindig megvan illetve a “hanyinger” is ami egyik nap van akkor enni sem birok,masik nap pedig mar semmi bajom es ez igy felvaltva. Ezen kivul meg szurkalasok vannak hol erosebb hol gyengebb.
Szeretnek eljutni orvoshoz,de nalunk nincs szakrendeles ezert masik varosba kellett mennem,de mar ott sem fogadnak mert oltopontta valtak...
Sajnos nincs felesleges tobb 100ezrem maganorvosra.
Terveztem ugyeletre bemenni,elotte telefonaltam is es azt mondtak csak akkor engednek be ha elotte elvegeznek egy tesztet aminek nem igazan orultem.
De ugy erzem mar nem szeretnem tovabb huzni es holnap bemegyek ha torik ha szakad.
3 napos barnazas nagyon nem jelent jót...
En egyből bementem es írtak fel progeszteron kúpot.
Mondtak, ha nem megyek el is mehetett volna a baba.
Nem megijeszteni akarlak, de most azonnal menj orvoshoz.
Sziasztok,bent voltam az ügyeleten elvileg semmi baja a babának,volt már szívhang is.
De az orvos nem mondott semkit csak vizsgàlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!