A terhességek hány százaléka szakad meg a 12. hétig?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori, hogy valami probléma miatt megszakad a terhesség?2021. ápr. 13. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Nekem szakadt meg terhességem a 12 hétig
Nem volt gond a terhességgel, nem szakadt meg
61 szavazat
1/9 anonim válasza:
Elég sok, főleg ha belevesszük a nagyon korai terhességeket, kémiai terhességeket is. Ha arra gondolsz hogy már volt szívhang, de a 12.hétig megszakadt a terhesség, az már lényegesen kevesebb.
2/9 A kérdező kommentje:
A nagyon korai nélkül gondoltam. Úgy a 6-8. és 12. hét között.
2021. ápr. 13. 17:48
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Anno 25%ot olvastam valahol, de abban a kémiai is benne van.
5/9 anonim válasza:
Utálom a statisztikákat. Akármennyit is írnak, akinél bejön, annak 100%.
A belinkelten 20. hétre 0%-ot ír; nos, én 2 babát veszítettem el azon a héten...
6/9 anonim válasza:
2 terhességem volt..
Egyik megszakadt a 12 hét előtt, a masodikat megszultem időre.
Ezzel nem vagy beljebb szerintem
7/9 anonim válasza:
Mi lombikozunk ha ez számít: először 8.héten leállt a szíve. Következőleg üres petezsák volt 6.héten😔
8/9 anonim válasza:
Nekem sajnos 8het után ment el.
Pedig már volt szivhang is, de valami nem volt oke, sajnos volt egy megérzésem és meg is álmodtam a vetelest. Minden ugyanugy történt, borzasztó volt.. Nagyon remelem hogy hamarosan lesz kistestver :)
9/9 anonim válasza:
Elso babanak 7 hetesen allt meg a szive 8 eve most iden marciusban 6 hetesen( de szerintem be sem indult neki)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!