10 hetes vagyok, embrió nem él már egy ideje. Van vérömleny is, de pár napja hol barna jön, hol kicsit véresebb de nem sok?
Figyelt kérdés
Ez a vetélés természetes folyamata lenne?
Mikor kell beinduljon normálisan?
Tudom annyi kérdés van itt, olvasgatok is, de tanácstalan vagyok.
Vérömleny tisztul csak, vagy be fog majd indulni ahogy a nagy könyvben le van írva?
2021. ápr. 3. 10:49
1/6 anonim válasza:
Mikor derült ki? Mennyi ideje vársz?
A vetélés elején normális, ha napokig pecsételsz csak. Nem törvényszerű! Nekem 2 volt: egyiknél beindult és jött minden egyik percről a másikra, a másodiknál meg napokig csak 'maszatolt', de utána sem volt túl sok, csak egy normális menstruáció szerű vérzés.
2/6 anonim válasza:
Most ez ugye nem komoly h ezt itt kérdezed?
Orvos, mert nem is biztos h magától ki tud ürülni!
3/6 A kérdező kommentje:
Hetfon derult ki, kedd ota van ez..
2021. ápr. 3. 12:22
4/6 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz kedden, ez valószínűleg nem fog magától ürülni
5/6 A kérdező kommentje:
Most jott egy nagy adab nyalkahartyas sotetbordo cucc... Visszamegyek szerintem sem fog
2021. ápr. 3. 14:39
6/6 A kérdező kommentje:
De az embrio picike volt, 6 mmes maradt.
2021. ápr. 3. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!