12 hetes vagyok és reggel ömlött a vér. Aggódnom kell, hogy még fáj?
Szóval kb. 5 percig ömlött a vér .(ilyen barnás).majd semmi.
Berohantunk a kórházba. Hematómát (40x12x39mm) írt az orvos.Majd elmondta h levált a méhlepényem egy darabja. Most még fáj a hasam ez normális? Azóta nem volt vérzés.Holnap genetikaira kell mennem, valami nincs rendben pedig a leletemen minden jó a babán.
Lehet valami baj szerintetek éjszaka a fájdalom miatt?
Nem vettek fel a kórházba? Mert engem nagyon kis vérmennyiséggel, görcsök és hasfájás nélkül is simán bent fogtak megfigyelésen.
Ha otthon vagy telefonálj a kórház ügyeletére és kérdezd meg őket, elvégre ők engedtek haza.Valószínűleg mondják, hogy menj vissza.
Ezek nem komplettek??
Igy haza küldtek? Eszem meg áll...
Lázad nincs!
Ezt én sem értem. Én nagyon picit barnáztam, de nem fájt semmim. Este volt, bementem a kórházba és nem láttak semmit, mégis azt mondták 3 napig bent fognak. Írtak progit, azóta semmi.
Melyik kórház ez?
Maga a vizagálat is fájt mert annyira zárt voltam
??? A méhszájad zárt, de abban nem nyúlkálnak.
Belőlem tényleg ömlött a vér 12 hetesen. Pont a genetikai UH-ra mentem. Amikor kiszálltam a kocsiból mindenem elázott azzal mozdulattal, pedig akkor még semmi sem volt, amikor elindultunk otthonról.
Az orvos is vödröt kért alám a vizsgálathoz. És nem csak barnás vér volt, hanem rendes.
Engem azonnal bent fogtak a kórházban, és 3 hétig haza sem mehettem. Nekem is lepény gondok voltak: teljesen a méhszájon volt, és abból véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!