Egy vetélés mennyire fájdalmas? Pl a szüléshez viszonyítva?
Nekem igazából nem is fájt.... csak végeztem, erősebben mint mensikor. Ez okozott görcsöt, de a mensinél ez sem volt fájdalmasabb. Nekem műszeres befejezés volt.
A szülési fájdalmakhoz képest ezek semmik voltak. De lehet másnál másképp zajlik le...
Nekem semmi elojele nem volt. Egyszer csak azt ereztem, hogy valami folyik. Elmentem wc-re es lattam, hogy ver. Egy percre megallt korulottem a vilag. El se tudtam hinni hogy ez pont velem tortenik..es miert.
Bementunk a nőgyogyaszati osztalyra a vedoni tanacsara. Azt mondta vagy hematoma vagy veteles.
1,5 orat vartam egyedul (a ferjem nem johetett be velem a covid miatt)
Ez alatt az ido alatt sirtam, aztan azzal nyugtattam magam, hogy semmi baj minden rendben lesz. Ez valtakozott.
Az orvos vegul kozolte hogy a magzatnak nincs szivhangja, 9 hetesen megallt a fejlodesben.
Sose kivanom senkinek hogy ezt a mondatot hallja. Mintha gyomorszajon rugnanak vagy meg rosszabb.
Masnap kellett vissza mennem mutetre.
Hajnal 4-kor arra keltem, hogy brutal gorcsol a hasam. Aztan egyszer csak a semmibol kizudult belolem a veres magzatviz. Innen kovetkezett az a vermennyiseg amit meg eletemben nem lattam. Darabkas is volt kozte.. reggel 4-tol 6-ig a zuhany alatt alltam. (7-re kellett a korhazba erni)
A legnagyobb legvastagabb betet is 2 percig birta.. a vegen mar zsibbadt a labam, szedultem, kiszaradtam annyi vert vesztettem.
Mire elindultunk mar azt se tudtam szinte hol vagyok.
Delben kezdtek a mutetet.
Utana mar jobb volt. Nem vereztem annyira.
Nem az a fajdalmas mikozben elvetelsz hanem a lelki resze.
Vagy egy babara, varod hogy a karodban tarthasd aztan tortenik egy ilyen...
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett átélnetek :( Együtt érzek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!