Enből mar csak vetélés lehet?
Dec 9 en volt utoljára meg a menzim. Január 19. Én voltam uh on ott 5mm eres petezsakot látott a doki.
Ma voltam újra nála 8mm eres petezsák benne semmi.
Azt mondta hogy mar látni kellene az embriot. 10 nap múlva menjek vissza. Ha megjön a menzeszem ha nem. 😔 Van még esély vagy már nincsen? 😪
Sajnos szerintem már látnia kéne többet. 17 volt meg utoljára 25.én a doki 8mm petezsákot látott szikhólyaggal.
Ovud mikor volt, vagy milyen hosszú a ciklusod.
Én mar nem reménykednék :(
7 hetes lennél, ahogy számolom. Akkor már babát kellene majdnemcsak látnia.
Meg több mint 1 hét alatt csak 3mm-t nőtt a petezsák, az nagyon kevés. Ilyen korán még duplázodnia kell minimum.
Nekem szeptemberben volt egy terhességem, nekem a 6.héten 10mm-es petezsákom volt, rá 1 hétre 20mm. És akkor is üres volt. Oktoberben műtöttek.
De a remény hal meg utoljára...
Nem kell félni. Nekem olyan volt, hogy reggel be kellett mennem, csináltak egy ultrahangot. Majd felvittek a nőgyogyaszatra, ott kaptam egy ágyat és egy ruhát. Kb délbe jöttek értem, elsétáltam a műtőbe, felfeküdtem az asztalra. Kaptam egy inekciót, se kép se hang utána.
Mikor felkeltem (kb fél óra után) átvittek vissza a szobába. Aludnom kellett 2 órát, hogy az altató kimenjen. Ennem-innom kellett, és utana mehettem haza.
Ha még nem szültél, annyival másabb a helyzet, hogy akkor elötte este kell befeküdni, hogy egy laminária nevű valamit felhelyezzenek, azzal tágitsák a méhszájadat. Erről nem tudok nyilatkozni milyen, nekem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!