Azoktól kérdezném akiknek volt császárjuk missed ab előtt. Lehet azért fáj jobban?...
Figyelt kérdés
2 császárom is volt az utolsó 2018ban. Tegnap volt missed ab műtétem (nem fejlődött).
Műtét után nem volt különösebb fájdalmam a lekin kívül. Éjszaka viszont nagyon görcsöltem, kb. azóta is, folyamatosan fáj a hasam. Felállni is alig tudok. Ez még a normális fájdalom? Lehet az előző császár miatt fájna ennyire? Köszönöm a segítő válaszokat!
2021. febr. 6. 16:22
1/3 anonim válasza:
En is csaszarral szultem. Pont tegnap volt missed abom. De lekopogom jol vagyok. Nekem annyit mondtak ha eros verzes laz van akkor menjek vissza. Egy telefont meger. Telefonalj be az osztalyra es megmondjak h bemenj-e, hogy rad nezzenek. Es sajnalom, hogy ez tortent veled.
2/3 A kérdező kommentje:
Újra műtöttek, ma reggel sajnos, de legalább jobban vagyok! Sokkal!
Köszi hogy írtál. Jobbulást neked.
2021. febr. 7. 12:03
3/3 anonim válasza:
Sajnálom a mütéteket. Jo gyogyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!