Akinek spontán vetélés volt hogyan zajlott?
19. Voltam dokinál 5mm üres petezsák. 29. Re hívott vissza 8mm üres petezsák. Azt mondta az orvos hogy sajnos nincs baba várjunk még február 9. Ig hátra beidul magától.
Tegnap éppen volt valami barna a WC nem pisilés utan. Ma a betéten egy csík nem sok papíron is volt.szerintetek ez már az lehet? Nagyon nem szeretnék műtétet. 😔😔
Már biztos túl vagy rajta.
Nekem 5-6 hetesen állt meg a fejlődésben a terhesség és 9 hetes lettem volna már mikor elvetéltem spontán.
Pàr óra alatt lezajlott az egész,de vegig a kádban ültem :(
Kerdezo mi tortent? En 2 napja eltem at.. Hat eletem legborzasztobb 8 oraja volt de itt vagyok! Hetfon megyek uhra hogy minden kijott e!
Irj majd kivancsi vagyok hogy alakult
Nekem ki urult minden szépen,nem kellett műtét. Sajnálom hogy így alakult de a következő sikerül majd.
Most sajnos covid miadt kimaradt 1 hónap mert szépen elkopott minket😒,de nem adjuk fel.
Neked is kitartást. Lelkileg nagyon nehéz,de nem szabad feladni.
Verzesed volt meg utana?
Nekem sem kell műtét, kaotam cseppeket hogy szepen kijojjon ami es befejezze a verzest..en neha gorcsolgetek is meg ahogyan urul gondolom..
Kozepes verzest irtak a papiromra..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!