Van itt olyan aki csináltatott Nk ölősejtes vizsgálatot vagy Th1 és Th2 arány vizsgálatot és kiderült, hogy probléma van náluk?
Figyelt kérdés
Természetes megyünk majd orvoshoz is, csak érdekelne mik a tapasztalatok ilyen esetben. Milyen kezelés volt másnál például? Sikerült e utána a baba? Neten olvastam már sok mindent, de inkább nem kellett volna. G1 intézetben csináltattuk a vizsgálatot, de Kaáliba járunk. G1 intézetnél azt mondták, hogy amit kezelést ők javasolnának, nem biztos hogy a Kaáli-ban az orvosunk támogatná.2021. febr. 4. 10:32
1/2 anonim válasza:
Igen, nekem 2x is volt (Synlab-nál); mindkétszer magas NK sejtarány, és sejtfunkció jött ki, TH1 túlsúllyal.
Mi már régóta lombikozunk, lipid infúziókat kapok erre a lombikkal összehangolva + szteroidot.
Született is már gyermekünk ennek eredményeként.
2/2 A kérdező kommentje:
Gratulálok, hogy sikerült végül:)
Melyik intézetbe jártok? Egy helyen csinálják a lombikot és az infúziós kezelést? Mennyibe került ez a kezelés? Neten azt találtam, hogy az IVIG kezelés több százezezr is lehet.
2021. febr. 5. 08:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!