Most milehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy milehet a baj? 7 hetes terhes vagyok 6 pozitív teszt ultrahangos kep is mutatja hogy kisbaba van a dologban tegnap vereztem penteken barnás folyás. Ma voltunk dokinal egyik aztmondta hogy minden rendben van masik hogy nemlat ott semmit aztan meg hogy elkell vetetni. Mert gs :9 mm volt 18-an ma meg már 17.3 mm es de elvileg nincsen benne semmi ez mitol lehet? Vagy mivan? 😭😭

2021. febr. 1. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Magyarul üres petezsákod van, nincs babád...

Ez nem elvetetés, hanem művi terhesség befejezés...

Nekem is volt, nem tudnak az orvosok választ adni rá pontosan, mitől lehet...

De megmondom őszintén, az írasod alapján nem is bánom, hogy nem lesz gyereked, már bocsi...

2021. febr. 1. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
11 És az ilyenek tényleg gyereket nevelnek? Azt se hiszem el, hogy nő vagy. Lehet, hogy most vetélt el a kérdező, mi a szarnak még egyet belerúgni? Nem kötelező válaszolni, ha képtelen vagy emberi stílusban.
2021. febr. 1. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
12 a gyakori szomorú kivonata a társadalomnak. Valaki csupa stressz és elkeseredettség. Az is lehet hogy zokogva írta a kérdést. Nem olvasta át. Hat persze bantsuk még. 😞
2021. febr. 1. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

12,13... neeem,simogassuk a kis lelkét, mert képtelen értelmezni amit az orvosa elmondott.

Emellett 1 mondatot nem tud leírni hiba nélkül...

És ő akar gyereket nevelni, tanítani...

Ezért tartunk itt

Egyébként leírtam neki a válaszomat normálisan...12, elhoheted nem kamuból írtam 😉

11voltam.

2021. febr. 2. 07:35
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 11!

Miért ne simogathatnád a kis lelkét? Nincs könnyű helyzetben. Tudhatnád, hiszen elvileg te is átélted. Jobb bunkonak lenni? Nem egyszerűbb inkább semmit sem írni? Az idődet is megspórolod és nem bántasz meg másokat.

A magánvéleményem az, hogy százszor inkább neveljen gyereket egy rossz helyesírású anya, mint az, akiben semmi empátia nincsen.

2021. febr. 2. 08:09
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
14 az a válasz nem normális. Mert muszáj volt azért az utolsó mondattal belerúgni a kérdezőbe, ugye? Különben nem lett volna szép napod... elkeserítő.
2021. febr. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!