Most milehet a baj?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy milehet a baj? 7 hetes terhes vagyok 6 pozitív teszt ultrahangos kep is mutatja hogy kisbaba van a dologban tegnap vereztem penteken barnás folyás. Ma voltunk dokinal egyik aztmondta hogy minden rendben van masik hogy nemlat ott semmit aztan meg hogy elkell vetetni. Mert gs :9 mm volt 18-an ma meg már 17.3 mm es de elvileg nincsen benne semmi ez mitol lehet? Vagy mivan? 😭😭
Neharagudj.
Csak ideges vagyok es nemtudom hogy most mi a helyzet 😭
Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a baj? 7 hetes terhes vagyok, 6 pozitív teszt ultrahang kép is mutatja, hogy kisbaba van a dologban. Tegnap véreztem pénteken, (? Tegnap vasárnap volt...)
barnás folyás. Ma voltunk dokinál, egyik azt mondta, hogy minden rendben van, másik, hogy nem lát ott semmit, aztán meg hogy el kell vetetni. Mert gs :9 mm volt 18-án, ma meg már 17.3 mm-es, de elvileg nincsen benne semmi. Ez mitől lehet? Vagy mi van? 😭😭
Hogy lehet valaki ennyire undorító, mint a 8-as?!
Szerintem menj el egy harmadik dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!