Most milehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy milehet a baj? 7 hetes terhes vagyok 6 pozitív teszt ultrahangos kep is mutatja hogy kisbaba van a dologban tegnap vereztem penteken barnás folyás. Ma voltunk dokinal egyik aztmondta hogy minden rendben van masik hogy nemlat ott semmit aztan meg hogy elkell vetetni. Mert gs :9 mm volt 18-an ma meg már 17.3 mm es de elvileg nincsen benne semmi ez mitol lehet? Vagy mivan? 😭😭

2021. febr. 1. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy nem tudod megfelelően elkülöníteni a szavakat.
2021. febr. 1. 17:02
 2/16 A kérdező kommentje:

Neharagudj.

Csak ideges vagyok es nemtudom hogy most mi a helyzet 😭

2021. febr. 1. 17:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Mi lehet a baj?

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a baj? 7 hetes terhes vagyok, 6 pozitív teszt ultrahang kép is mutatja, hogy kisbaba van a dologban. Tegnap véreztem pénteken, (? Tegnap vasárnap volt...)

barnás folyás. Ma voltunk dokinál, egyik azt mondta, hogy minden rendben van, másik, hogy nem lát ott semmit, aztán meg hogy el kell vetetni. Mert gs :9 mm volt 18-án, ma meg már 17.3 mm-es, de elvileg nincsen benne semmi. Ez mitől lehet? Vagy mi van? 😭😭

2021. febr. 1. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Tegnap véreztem penteken barnás folyas.
2021. febr. 1. 17:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Mert ez most nagyon fontos hogy irtam..
2021. febr. 1. 17:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha két különböző orvos sem tud biztosat mondani, akkor sajnos mi sem fogunk. El kene menni meg egy vizsgálatra.
2021. febr. 1. 17:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Rendben van
2021. febr. 1. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Igen, nagyon is fontos, hogyan írsz. Attól még, hogy nő vagy és van lukad, írni is tudni kellene. Bár lehet, újat mondtam.
2021. febr. 1. 17:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Kapjatok be. Ember segítséget kér aztán ezt kapja.
2021. febr. 1. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Hogy lehet valaki ennyire undorító, mint a 8-as?!

Szerintem menj el egy harmadik dokihoz.

2021. febr. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!