Ezt hogy lehet elfogadni?
Nagyon sajnálom, hogy ennyi időbe telt, mire kiderült a fő probléma! Szívből kívánom, hogy mielőbb sor kerüljön a műtétre, és utána hamar megtapasztald az anyaságot! 😍 Tudom, hogy a veszteségek fényében ez nem nyugtat majd, de amint a kezedben lesz a kicsid, az mindenért kárpótol! Nekem egy missed ab-m volt 5 hónappal a kislányom megfoganása előtt, és bizonyos szempontból "hálás" vagyok, hogy így alakult, mert akkor most nem az lenne a gyerekem, aki. Ettől még fájdalmas az a veszteség, de sosem csinálnám vissza!
A legjobbakat kívánom!
Nagyon sajnálom Kérdező, ez borzasztó!
A covid miatt nem műtenek meg vagy a vetélés miatt? Ha az előbbi a gond és van rá keret próbálj meg felhívni egy-két magánkórházat. Nekem is hamarosan lesz egy olyan műtétem, amire a dokim azt mondta, hogy felejtsem el, mert a vírus miatt sehol nem csinálhatnak egy napos sebészeti beavatkozásokat még magánban sem. Erre az első telefon után kiderült, hogy simán megcsinálják és kibírható az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!