Ezt hogy lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Annyi kérdés jár a fejemben, de a miérteket már nem keresem! Borzasztóan csalódtam az orvosokban! 6 hosszú küzdelmes év után ismét elvesztettem a babánkat (negyedik vesztésem)! És igen az összes vizsgálat megvan, gluténérzékenység derült ki és enyhe IR ami kezelve van! Hiába van miómám az orvosok bíztattak, hogy hajrá most már semmi akadálya, de volt bennem egy bizonyos rossz érzés mintha még valamit "nemtudnánk" , de bíztam az orvosokban így az átjarhatósági után 3hónappal pozitív lett a teszt,uhhh nagyon féltem az a rossz érzés csak nem akart elmúlni! Na a sejtésem beigazolódott az 5ik héttől folyamatosan véreztem az én kicsikém annyira küzdött, hogy végre elősször meg a szívhangot is hallottam, de két hét vérzés után feladta nemtudott tovább fejlődni! Kiderült (szív akakú a méhem) és a sövény annyira belelóg, hogy hiába volt életképes a magzat nem volt helye fejlődni! Dühös vagyok, hogy négy babát elkellett vesztenem, hogy ez kiderüljön! És most várhatok, hogy ez a kb.20perces műtét egyszer valamikor majd megtörténjen 😔 tudom, ezek pici terhességek voltak, de nekem a világot jelentették! Kemény 6 év van mögöttünk a házasságunk válságba került, de mindent túl éltünk és élünk is hisz együtt minden könnyebb! De most mutatom a világ felé a kemény nőt, de most jött el a pont, hogy nemtudom hogyan tovább a legnagyobb menedékem az ágyam ahol álmodozhatok, hogy milyen szép időszak várt volna ránk 😔😪 Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de nincs kivel beszélgetnem erről...
2021. jan. 26. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kérdező. Nem tudom miért ilyen sokára derül ki ez a probléma nálad. Igazán azt hiszem a minél hamarabbi műtét hozna neked egy kis enyhülést.
2021. jan. 26. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ennyi időbe telt, mire kiderült a fő probléma! Szívből kívánom, hogy mielőbb sor kerüljön a műtétre, és utána hamar megtapasztald az anyaságot! 😍 Tudom, hogy a veszteségek fényében ez nem nyugtat majd, de amint a kezedben lesz a kicsid, az mindenért kárpótol! Nekem egy missed ab-m volt 5 hónappal a kislányom megfoganása előtt, és bizonyos szempontból "hálás" vagyok, hogy így alakult, mert akkor most nem az lenne a gyerekem, aki. Ettől még fájdalmas az a veszteség, de sosem csinálnám vissza!

A legjobbakat kívánom!

2021. jan. 26. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom Kérdező, ez borzasztó!

A covid miatt nem műtenek meg vagy a vetélés miatt? Ha az előbbi a gond és van rá keret próbálj meg felhívni egy-két magánkórházat. Nekem is hamarosan lesz egy olyan műtétem, amire a dokim azt mondta, hogy felejtsem el, mert a vírus miatt sehol nem csinálhatnak egy napos sebészeti beavatkozásokat még magánban sem. Erre az első telefon után kiderült, hogy simán megcsinálják és kibírható az összeg.

2021. jan. 26. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek ❤️ sajnos a covid miatt mivel be kéne feküdnöm a kockázatok miatt sajnos nem egy napos beavatkozás! Persze énis gondoltam magánklinikára, de ilyet most sehol nem csinálnak, igaz most 2hónapig úgyse lehetne, szóval bízom benne, hogy akkor már jobb lessz a helyzet!🙏 Neked sok sikert 😊
2021. jan. 26. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 😊 Igen, két hónap sok idő. Reméljük javul a helyzet. Kitartás, most már tudod mi volt a baj, innentől csak jobb lesz!
2021. jan. 26. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!