Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után mennyi időre...

Vetélés után mennyi időre jött a baba?

Figyelt kérdés
3 hete történt spontán vételésem, és nagyon szeretném a babát! Mennyi időt várjunk, mik a ti tapasztalataitok?
2021. jan. 10. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1 ciklust vártunk, majd ismét terhes lettem. Most vagyok a 33. hétben.
2021. jan. 11. 12:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szedtetek valamilyen vitamint előtte?
2021. jan. 11. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Én csak folsavat.

#11 voltam.

2021. jan. 11. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
7 vagyok trimeszter jód nélkülijét szedtem, pajzsmirigy miatt csak jód nélkülit tudok
2021. jan. 11. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
7 hónapra jött a kisfiam. Missed ab volt mert a 8.-ik héten nem volt szívhang... Ameddig nem született meg a babám addig rettentően féltem és mikor kibújt na akkor nyugodtam meg. Lehet érzéketlen leszek, de az idő és egy új kisbaba segít. És azt mondják a bölcsek, hogy minden okkal történik. A kisfiamért bármikor újraélném akármilyen nehéz is volt. Nem szabad leragadni a múlton és az élőkkel kell foglalkozni ! A mindenem kisfiam. Kívánom, hogy mihamarabb legyen minden anyukának kisbabája. Egyébként egy kicsit tereld el a gondolatod, készítsd fel a tested/lelked. Én például +folsavat és E-vitamint szedtem +babaváró vitamint. Minden jót kívánok
2021. jan. 14. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!