Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy dolgozzam fel a vetélést?...

Hogy dolgozzam fel a vetélést? Van még esély újra?

Figyelt kérdés

3 napja elveszítettük 7 hetes magzatot. Aznap este mentünk volna az első UH-ra, de reggel megtörtént a baj :(

Nem volt tervezett, de nagyon örültünk neki, és vártuk.

De most, hogy nincs megőrülök a tudattól.... borzalmas veszteségként élem meg, azóta szinte mindenen elsírom magam, lassan már semmiről nem lehet velem beszélni, mert csak sírok.

Ugye van ebből kiút? Leszek még boldog valaha? Aki átesett már ilyen szörnyűségen, mennyi időn belül vágott bele újra a próbálkozásnak? Szedtetek valamilyen vitamint egy ilyen után, hogy hamar helyreálljon minden bent?

Köszönöm a választ előre is

2021. jan. 1. 23:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van esély, persze. Nekem nagyon sokáig nem sikerült a teherbeesés, aztán mikor sok év után végül mégis, és elhalt még a legelején, üres petezsákkal, nagyon meggyászoltam, de dacból azt gondoltam, hogy most azonnal kell újrapróbálkozni, mert lehet, hogy ez az eset most helyrerúgott valamit a szervezetemben, és tényleg sikerült is, csak 6 héttel a vetélésre. Az első 1-2 hónapban, még volt bűntudatom, hogy ennyire siettünk, és nem tudtam még rendesen elengedni az első babát. Mostmár kicsit helyreállt ez is, azt hiszem, az első pici megtett értünk mindent, amit tudott azzal, hogy lehetőséget adott a kistestvérének az egészséges megfoganásra. Én ezért nagyon hálás vagyok neki.
2021. jan. 2. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Nagyon szépen köszönöm a biztatást.

Kedden új munkahelyen kezdek, elég stresszes volt az előző így inkább váltottam.

A próbaidő vége felé, márciusban próbálkozunk újra. Remélem addig lelkileg is sokat erősödök.

Minden jót Neked!

2021. jan. 2. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
ha ilyen ideggyenge van inkább nem kellene gyereket vállalni.
2021. jan. 2. 22:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sok örömöt kívánok erre az évre :)
2021. jan. 3. 00:40
 15/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb életképtelen magzat a 8. hétig elhal. Természetes szelekció.

Sajnálom, és persze, hogy van remény.

2021. jan. 13. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!