Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerintem elvetélt kb 4 hónapos terhes lehetett, de nem akar dokihoz menni. A barátja kb 4-5 hónapja halt meg, azóta nagyon magába van zuhanva, amit teljesen megértek. Már 4 hónapja “késett” neki, és most nagyon erősen elkezdett vérezni, elakartam vinni dokihoz, de nem akar, mert hogy biztos nem az. Tisztelem, és tiszteletbe tartom a döntését, de ez már esztelenség a részéről. Mit csináljak? Muszáj lenne, hogy doki lássa.

2020. nov. 12. 14:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szóval ha öngyilkos is akarna lenni hagyjam békén? Nem értem. Nem zavart el a francba, most konkrétan velünk lakik, mert mi se akartuk hogy egyedül maradjon. Csak egyszerűen nem törődöm, mivel egy nagyon durva időszakba van, csak nem tudom, hogy hogyan tudnám megértetni vele annak a fontosságát, hogy jó lenne ha látná egy orvos.

Az ha magára hagyom miért jobb?

2020. nov. 12. 15:22
 12/20 A kérdező kommentje:
*nemtörődöm
2020. nov. 12. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:
12%

Az jobb ha idegenektől kérdezed mi legyen? Nagyon elmés..

1) békén hagyod 2) nem hagyod békén

Talán döntsd el melyik stratégiát választod, ez talán a GYIK nélkül is menni fog..

2020. nov. 12. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Szóval jó barátnőd de fogalmad sincs mikor halt meg a párja? (4-5hó kb) ???

És közben azt gondolod 4 hós terhes..hmmmm.

2020. nov. 12. 18:05
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem, nincs fogalmam, hanem már több mint 4 hónap, de még nincs 5. Én fogalmaztam meg rosszul. Ha olyan rossz barátnő lennék, akkor gondolom nem költözött volna ide, és nem beszélne nekem a gondjairól. Sose mászok rá, vagy vagyok folyamatosan mellette. Ha szüksége van rám akkor mindig ott vagyok neki. Nem vagyok rá tapadós, azt én se bírnám. Egyszerűen vannak dolgok, amikre vállrándítással reagál, nem törődik vele, ami azért van ami történt. Azt gondolom, hogy az egészsége fontos, és érdemes lenne elmennie orvoshoz.

Annyit mondtam neki, hogy szívesen elviszem autóval, ha gondolja.

Nem pontoztam senkit. (Ha rákattintasz a %-ra mutatja, hogy összesen hányan pontoztak, és hogy hasznosnak, vagy nem hasznosnak ítélték a válaszod. Ha a többiek nem találták annak, kérlek ne rajtam éld ki a frusztrációd)

2020. nov. 12. 22:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Bevittem kórházba, annyira rosszul lett. Terhes volt. Műszeresen fejezik be. Most még inkább ki van lelkileg. Akik rendes választ adtak azoknak köszönöm.
2020. nov. 13. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, micsoda emberek vannak manapság!

Kérdezö! Jó látni, hogy vannak még olyanok, akik tényleg törödnek a másikkal! Most mèg nehezebb lesz a barátnödnek! Kitartást neki, nektek!

2020. nov. 13. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
A barátnőd felelőtlen volt, lehet, hogy gyászol, de ha figyelt volna a babára és magára, megmaradhatott volna a baba. Ettől függetlenül nagyon sajnálom.
2020. nov. 13. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Felelőtlen? Istenem, ezt a lélekbarbárságot...
2020. nov. 13. 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jól csináltad, mindent megtettél, amit csak lehetett. Ne törődj, azokkal, akik lehurrogtak, nagyon jó barát vagy.
2020. nov. 18. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!