Missed ab után?

Figyelt kérdés

Missed ab után hogy sikerült tovább lépni?

Nagyon nehéz nekem, a missed ab után próbálok továbblépni de sajnos mindig eszembe jut, mindig a sírás jön rám hogy itt hagyott😟

2020. okt. 2. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Az idő mindent megold. Hidd el nekem...mondom ezt úgy, hogy én újszülöttet vesztettem el. Csak az idő ami segít.
2020. okt. 2. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is volt missed ab-m. Sokáig ugyanígy éreztem mint te. Nagyon sokat sírtam. Az idő oldja meg, és idővel később egy új terhesség. Kitartást és erőt kívánok!

32hkm

2020. okt. 2. 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:

1.es

Nagyon nagyon sajnálom

Borzasztó lehet :(

2.es

gratulálok a babához.

2020. okt. 2. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is volt 8 hetesen. Megtudtam egy hétfői napon, hogy nem él magzat. Végtelenül szomorú voltam, sírtam. Csütörtökön műtöttek. Ott már nem sírtam, az előtte lévő 3 nap volt elég rossz. Én hamar túltettem rajta magam, jobb így, mintha beteg lett volna. Vagy nagyobb korában megy el. Tudtam, hogy hamarosan próbálkozhatunk, és lesz egészséges gyerekem. Így is lett. 7 hónapra rá fogant meg a kisfiúnk.
2020. okt. 2. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
8hetesen ment el. Először szinte fel sem fogtam, mi történt, olyan gyors volt minden. Később jött ki rajtam és azóta is eszembe jut szinte naponta. Nem véletlen az sem, h.csak 1évre rá lettem terhes ismét, pedig próbálkoztunk. De lelkileg szerintem nem álltam készen.
2020. okt. 2. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Idő ès sok beszèlgetès a pàroddal. Neki is szörnyű időszak. 6 hetes terhessègem halt el, 10. hèten vettèk èszre. Van ilyen fb csoport is, hàtha segìt.

Bìztatàsul ìrom, hogy műtèt utàni 2. Ciklusban megfogant a lànyom, problèmamentes terhessègem colt vele

2020. okt. 3. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

Két missed ab-om volt

Egy 2017-Ben és 1,5hete műtöttek megint missed ab miatt sokáig tartott mind 2x mire terhes lettem több év ..műtétig mind a 2x nagyon ki voltam és műtét után kórházban utána próbáltam lezárni most úgy érzem nem sikerült (nincs kedvem semmihez úgy tengődők csak jobbra-balra de mint ha itt se lennék)pedig már van egy egészséges fiam 2014-Ben született császárral most ott tartok hogy már próbálkozni sem akarom több gyerekkel talán majd az idő segít 😞

2020. okt. 3. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szintén 1 hete volt a mutetem. Iszonyú nehéz. De valóban az idő segít. És én arra gondolok, folyton ha depressziós leszeknem fog sikerülni újra teherbe esnem hamar. Ez a baba 5evig váratott minket. De most azzal vigasztaló magam hogy ilyenkor igen hamar sikerul újra teherbe esni. Igyekszem csak erre gondolni, és valamivel jobban is vagyok. Sok erőt és kitartást kívánok neked. Próbáld terelni a gondolataid olyan dologgal ami le tud kötni.
2020. okt. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!