IR-es vagyok, volt két vetélésem. Merckformin segíthet?
Figyelt kérdés
Enyhe IR-em van. Diétázom rendesen, minden hónapban menstruálok és ovulációm is van, könnyen (1-2 ciklus alatt) teherbe esek. Az orvosom ezt a gyógyszert javasolta. Tapasztalatok érdekelnének IR-esektől, akiknek volt már vetélése.2020. júl. 17. 19:18
1/11 anonim válasza:
Miert nem szeded be ha mondja az orvos? Ez egy gyogyszer ami elosegiti hogy ne vetelj el. Mi addig nem is probalkozhattunk amig be nem allitotta a gyogyszer a megfelelo ertekeket, most terhes vagyok elsovel, szerencsere soha nem kellett atelnem a vetelest. En orulnek a helyedben ha kiderulne hogy ez kiderult es kapkodnam befele. En is mercket szedek.
2/11 anonim válasza:
Nekunk segitett, de nagyon durva hasmenesem van tole miota szedem. Eszek vagy iszok, sima viztol is rohanok a mosdoba 5p mulva. Annyira kellemetlen, hogy enni sem merek sehol semmit.
3/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy pozitív tesztig kellene csak szednem. De eddig ez gyógyszer nélkül is "gyorsan ment". Így is segíthet a vetélés elkedülésében? Olyan furcsán hangzik.
2020. júl. 17. 19:31
4/11 anonim válasza:
Azutan is szedned kell miutan meglesz a baba.
5/11 anonim válasza:
A dokim mondta, hogy akárki akármit mond, szednem kell a 34 hétig, különben elvetélhetek.
6/11 anonim válasza:
2-es, sima merck vagy XR? A simatol nekem is folyamatosan ment a hasam, az XR-től csak az elején volt.
7/11 anonim válasza:
2# én ezért váltottam meforálra. Az xr és a sima merckformintól is ment a hasam.
8/11 anonim válasza:
Mindenki aki szedi, ne hagyja abba. Menni fog a hasatok mindegy mit esztek kb 5 honapig de utana beall. En is xr-t szedek nekem is ezt tanacsoltak es en is vegig szedem a terhesseg alatt most is.
9/11 anonim válasza:
Kerdezo: teherbe esel ir mellett, csak elmegy a baba ha nem szedsz gyogyszert.
10/11 anonim válasza:
Nekem két babám született és egyszer elvetéltem mire kiderült az IR (súlyos). Utána kaptam gyógyszert, tartottam a diétát, hamar teherbe estem de elvetéltem.
Nekem azt mondta az orvos,hogy 12 hét után kell elkezdeni leépíteni a gyógyszert. De orvosa válogatja, van aki végig javasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!