Akiknek IR mellett volt rendes peteérésük minden hónapban, mennyi idő után sikerült a baba?
Sokszor olvasom, hogy IR meg PCOS mellett azért nem sikerül, mert nincs rendes ciklus meg peteérés sem.
Na de mi van azokkal, akiknek amúgy minden más normális?
Még csak 1 hete szedem a Merckformint, diétát már pár hónapja tartom, de van és volt is rendes peteérésem, mégsincs baba jó ideje.
Volt akinek még így volt? Mennyi idő után sikerült? :)
Nekem mindig is volt, sikerült is, majd elvetéltem.
Nem csak a fogantatással, megtartással is bajok vannak ilyenkor.
Az első véletlenül, elvetéltem.
Második első hónapban, nehéz terhesség.
Harmadik 2 év után, könnyű terhesség.
Negyedik véletlenül, elvetéltem.
Ötödik terhesség folyamatban, 2 hónap után. Nem lesz probléma mentes.
1. terhesség kezeletlen IR (nem is tudtam róla, hogy van ilyen) - vetélés.
2. terhesség diéta és gyógyszer mellett 1. hónapban sikerült - problémamentes várandósság, egészséges baba.
3. terhesség diéta és gyógyszer mellett (szoptatás mellett) 6. hónapban sikerült - problémamentes várandósság, egészséges baba.
4. terhesség diéta és gyógyszer mellett - majd kiderül ;)
// Bocs az off-ért: a véralvadási zavar hogyan függ össze az IR-rel? Erről semmit sem hallottam még, orvos mondta, hogy köze van hozzá? Mesélj kérlek részletesebben! //
Első baba: kezeletlen IR mellett első hónapban sikerült
második baba: kezeletlen IR, második hónapban sikerült, de elvetéltem
harmadik baba: kezeletlen IR, első hónapban sikerült
negyedik baba: kiderült az IR, gyógyszer ,diéta mellett második hónapban ,de elvetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!