Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek IR mellett volt...

Akiknek IR mellett volt rendes peteérésük minden hónapban, mennyi idő után sikerült a baba?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy IR meg PCOS mellett azért nem sikerül, mert nincs rendes ciklus meg peteérés sem.

Na de mi van azokkal, akiknek amúgy minden más normális?

Még csak 1 hete szedem a Merckformint, diétát már pár hónapja tartom, de van és volt is rendes peteérésem, mégsincs baba jó ideje.

Volt akinek még így volt? Mennyi idő után sikerült? :)

2020. júl. 13. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is volt, sikerült is, majd elvetéltem.

Nem csak a fogantatással, megtartással is bajok vannak ilyenkor.

2020. júl. 13. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Az első véletlenül, elvetéltem.

Második első hónapban, nehéz terhesség.

Harmadik 2 év után, könnyű terhesség.

Negyedik véletlenül, elvetéltem.

Ötödik terhesség folyamatban, 2 hónap után. Nem lesz probléma mentes.

2020. júl. 13. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre sikerült teherbe esni. A terhesség probléma mentes volt, a szüléskor valószínűleg az ir miatt lépett fel véralvadási zavar, majdnem elvéreztem. A mensim rendszeres volt mindig is.
2020. júl. 13. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:

1. terhesség kezeletlen IR (nem is tudtam róla, hogy van ilyen) - vetélés.

2. terhesség diéta és gyógyszer mellett 1. hónapban sikerült - problémamentes várandósság, egészséges baba.

3. terhesség diéta és gyógyszer mellett (szoptatás mellett) 6. hónapban sikerült - problémamentes várandósság, egészséges baba.

4. terhesség diéta és gyógyszer mellett - majd kiderül ;)

// Bocs az off-ért: a véralvadási zavar hogyan függ össze az IR-rel? Erről semmit sem hallottam még, orvos mondta, hogy köze van hozzá? Mesélj kérlek részletesebben! //

2020. júl. 13. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kiderult az IR, elkezdtem szedni a merckformint. Fel evet mondott a doki hogy varjunk. Ki is vartuk, a gyogyszert beallitotta fogytam 10 kgot es elsore osszejott. Velem a terhesseg alatt is vegig szedette a mercket a nogyogyasz.
2020. júl. 13. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első baba: kezeletlen IR mellett első hónapban sikerült

második baba: kezeletlen IR, második hónapban sikerült, de elvetéltem

harmadik baba: kezeletlen IR, első hónapban sikerült

negyedik baba: kiderült az IR, gyógyszer ,diéta mellett második hónapban ,de elvetéltem.

2020. júl. 13. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Kezeletlen ir mellett most vagyok 17 hetes terhes. Terhesseg alatt sem tartom,hanyas miatt nem is tudnam. Bar ez nem kovetendo pelda,cukrom eddig tokeletes. Masfel eve nem vedekeztunk,tehat mondhatni sokat vartunk ra,de teljesen magatol dieta/gyogyszer nelkul sikerult.
2020. júl. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!