Milyen esetben ír fel a nődoki Clostybegytet? Merckformin mellett szedhető? PCOS ra mennyire szokták felírni?
PCOS-ra nem tudom,szoktak-e felírni Clostit.
Nekem magas prolaktinszint miatt kell szednem.
1-es vagyok.
Bocs,rosszul írtam,kiegészíteném. A Closti önmagában peteérés elösegítő. De ezt is kellett szednem kombinálva a Bromocriptinnel. Ez utóbbi célozza meg inkább a prolactinszintet.
Viszont,ha jól tudom,a Closti szedhető együtt a Merckforminnal. Dokitól nem kérdezted?
Hat ez nagyon megoszlik. Van olyan doki aki elzavar a francba 😁 azzal hogy fogyj le,dietazz,sportolj,plusz a met es majd sikerul a baba.
Aztan vannak olyan dokik akik jofejek es siman felirjak.
Nekem abszolut nem volt mensim. Pcos+Ir eleg masszivan.
2 honapig clostyztam,aztan mondta a doki,hogy eleg volt,menjek el a meddosegibe,mert semmit nem segitett a closty.Egy arva tuszom sem volt.
Hormon injekciokra is brutal nehezen indultak be,de aztan sikerult :) 31 hetes vagyok most.
Ja es igen siman mehet a met.
Én szedtem (akkor már másfél éve szedett) merckformin mellett. 3. ciklusban meghozta a várt eredményt. Most már harmadikos :)
Viszont később soha többet még csak pé-m sem volt tőle. tizensok ciklust próbáltunk minden carral kombinálva. Ez jutott. Egy gyerek. Pont annyi, mint amennyi elég a boldogsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!