Vetélés jele? 9. hétben vagyok, ma elkezdett görcsölni jobb oldalt a hasam alja, mint amikor meg akar jönni. Pisilésnél a wc papíron kicsi vért láttam.
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 12:59
2/10 anonim válasza:
Igen. A verzes sose jo terhesseg alatt. Ugyelet!
3/10 anonim válasza:
Görcs + vérzés, az bajra is utalhat, csatlakozom az előzőkhöz, irány az orvos, kórház.
4/10 anonim válasza:
Ha időben mész még van esély rá, hogy meg tudják menteni, tudnak segíteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Megyek is
2020. júl. 14. 13:17
6/10 anonim válasza:
Remélem már az orvosnál vagy. Mit mondanak?
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor azonnal orvoshoz kell menni.
9/10 anonim válasza:
Azért kell menni főleg, ha még nincs bizonyítva, hogy méhen belüli. Amúgy nem igen tudnak mit csinálni egy 9 hetes kezdődő vetéléssel. Rutascorbin+ Utrogestan.De csak, hogy adjanak valamit, merthogy nincs evidencia arra, hogy hatásos.
Én véreztem 7 hetesen, nem használtam progeszteront, megmaradt a baba. Igazából szerencse kérdése.
10/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben van. Nem lett semmi probléma.
2020. júl. 20. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!