Nemrég volt vetélésem, szinte két hónapos volt a pici, de nem tudtuk, hogy van. Én mondjuk éreztem végig, hogy terhes vagyok, simogattam a hasam, beszélgettem vele, mintha meg lett volna a kötelék rögtön közöttem és a pici között. Három tesztet végeztem, de mind negatív lett, emiatt a barátom arra gondolt, hogy esetleg beteg vagyok a havim kimaradása miatt. Aztán elvetéltem sajnálatos módon, az elején csak kerülgettük a témát, de én nagyon meg akartam volna tartani, ha megszületett volna, a barátom azt mondta ő is, és mondta, hogy sajnálja, hogy nem lehetett velem ebben, mikor még velem volt a kicsi... Az ismerőseim szerint túlreagálom a dolgot, hogy elment, hisz meg sem született, a nemét sem tudtuk, és sok kismama elvetél a korai szakaszban. Szerintetek is túlreagálom? Vagy más is esett depresszióba emiatt?
Nem akarlak megsérteni, de 3 negatív tesztet végeztél, tehát nem voltál terhes. Finoman szólva is túlreagálod, értem, hogy vágysz gyerekre, de lehet, hogy pszichológus nem ártana.
2020. júl. 12. 23:48
2/10 A kérdező kommentje:
A teszt negatív volt, amit otthon végeztem, de ha valaki elvetél általában orvoshoz megy, aki el is mondja, hogy igen, az voltál.
2020. júl. 12. 23:50
3/10 anonim válasza:
Mielőtt elvetéltél, simogattad a hasad és beszéltél hozzá pedig negatívak voltak a tesztjeid, tehát akkor mégnem tudtad hogy volt gyerek.
Sajnálom ami történt, nem reagálod túl a vetélést, viszont kicsit szerintem belebolondultál a babavárásba. Jobbulást kívánok, és minden jó indulattal, egy szkakember felkeresését.
2020. júl. 12. 23:59
4/10 anonim válasza:
Depresszióba azért ne ess, de érthető, ha bizonyos értelemben meggyászolod a kis magzatot. Ha a gyászban is társad a párod, az azt jelenti, hogy nagyon jó a kapcsolatotok.
Majd túl leszel rajta, és remélhetőleg újból megfogan és meg is születik a babátok. Sok sikert hozzá!
2020. júl. 13. 01:39
5/10 anonim válasza:
Nem reagálod túl, elveszítetted a gyerekedet. Persze ebben a világban, ahol az abortuszt fogamzásgálásnak használják, te vagy a hülye, amiért megvisel, hogy elment a babád. De nem vagy az. Gyászold meg, de aztán lépj túl rajta. Sok sikert és boldogságot a következőhöz.
2020. júl. 13. 08:02
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez történt. Teljesen érthető ha rossz kedved van, de majd idővel azért jobb lesz. Nekem április végén volt missed ab. Igaz mi tudtunk róla, hogy van baba. Nekünk több mint 4 év után sikerült, 2. lombik volt. Másfél hetet kórházban is volt vérzés miatt, amikor hazaengedtek akkor volt már szívhang is. 8. héten leállt a szíve, 9 hét 5 naposan vették észre, műtéttel vége lett. Valóban sok a vetélés a korai időszakban, tisztában is voltam vele, de nem gondoltam, hogy így fogunk járni. Én azért nem mondanám, hogy depressziós voltam, de nagyon sokat sírtam. Meg kell gyászolni, de elfelejteni nem fogod. Sok sikert kívánok!
2020. júl. 13. 08:41
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat! Igazán nyugtatóak... S sajnálok mindenkit, aki ugyan így járt... Sok erőt hozzá!
7. az orvos megmondta, hogy sok a rossz teszt, mondta, hogy valószínűleg egy hibás gyártást fogtam ki, mert ugyan onnan vettem, ugyan azt a márkát. Ha az orvos mondja, hogy az voltam, akkor valószínűleg az voltam, hisz miután meghal attól még ki kell szedni onnan szegényt.
2020. júl. 13. 09:02
8/10 anonim válasza:
Azt se tudod mit beszélsz, látszik, hogy a kérdésed kamu.
2020. júl. 13. 09:34
9/10 anonim válasza:
Ez nem normális
2020. júl. 13. 21:53
10/10 anonim válasza:
Ha terhes voltál, akkor hogyhogy nem voltál még orvosnál? Persze nem kell pozitív teszt után rögtön menni, de a többség azért már legalább egyszer elmegy orvoshoz mire 2 hónapos terhes lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!