Ti hogy tennétek? Bevállalnátok ilyen előzmény és ilyen körülmények között a gyerekvállalást?
Munkát keress, ha tényleg megfelel rosszabb munka, akkor egyszerűen ne írd bele az önéletrajzodba a végzettséged.
1 év múlva vágjatok bele utána átképzed magad és még mindig lesz vagy 20 éved karrierre.
Vagy vártok pár évet, te addig tanulsz és olyan 35 évesen jönne az első gyerek mert ugye az új szakmádba kellene dolgozz kicsit.
Nekem az első szimpibb.
Tudom hogy a legtöbben másra biztatnak, de szerintem nem fog megterulni ha meg egy ötéves egyetemi képzést elvegzel. Persze ha csak nem pl programozást tanulsz vagy más nagy terv van.
Amennyi energiába kerülne egy egyetem abból már felkuzdheted magad bármilyen nagyobb cégnél vagy kitalalhatsz vállalkozást.
Én a helyedben külföldi munkát kamuznek és elmennek olyan helyre dolgozni ahol nem sajnálok fél év után elkoszonni. És vallalnam a babát! Közben úgyis jobban látod majd hogy családdal mire lesz lehetőség meg igény a karriered szempontjabol is.
Bárhogy döntesz kívánok neked sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!