Az, hogy túléltem?! Néhány ember komolyan akkora drámakirálynő, hogy leszakad a pofám. Egy petéről beszélünk ami nem volt semmi mert még annyi esze se volt, hogy normális helyen tapadjon, nem értem mit kell itt drámázni. Ez nem egy “kisbaba” volt hanem egy az életedet veszélyeztető komplikáció...
2020. ápr. 10. 00:36
2/7 anonim válasza:
Én megértem az első válaszolót is, de nem tudjuk, mi a dolog háttere a kérdezőnél. Lehet évek óta próbálkoznak, és végre elhitték, hogy sikerült. Ilyen esetben pl szörnyű lehet.
De az azért túlzás, hogy örülj, hogy élsz...
2020. ápr. 10. 03:45
3/7 anonim válasza:
1!
Egy vágyott, tervezett terhesség esetén már az első pillanattól kisbaba, hiába biológiailag még csak néhány sejt.
2020. ápr. 10. 06:29
4/7 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a válaszokat!
Kedves 1.! Számítottam ilyen válaszokra is- kérlek ne írj ilyeneket, mert sem engem,sem a nőgyógyászati háttértörtenemet nem ismered.
Nem tudom,hogy volt-e méhen kívülid, vagy elvesztett terhességed...ha nem, ez a kérdés nem neked szól.
Köszönöm.
2020. ápr. 10. 11:53
5/7 anonim válasza:
Ugyan nem volt mehen kivuli terhessegem de eppen most zajlik a masodik vetelesem (lassan 4 eve probalkozunk). Szoval ha megtudod mi segit, kerlek oszd meg velem is...
2020. ápr. 11. 21:17
6/7 anonim válasza:
4 naposan halt meg a babánk... Nem segített eddig semmi (csak attól "könnyebb" hogy éjjel nappal dolgozok) a környezetem leszarja úgy tesznek mint ha sose lettem volna terhes sose szültem volna és mit ha sose létezett volna. Rettenetesen fáj... Főleg ünnepeknél... De mindig megkapom a ki nem szarja le szülj egy másikat... Az emberek parasztok vagy épp tök buták... Nem tudják kezelni ezt a témát... Dolgozz amennyit csak tudsz estére legyél hulla hogy ne is tudj gondolkodni
2020. máj. 4. 16:49
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Borzasztóan sajnálom,hogy ez a tragèdia megtörtént Veletek!
Aki nem élt át ilyet el sem tudja képzelni szerintem egy anya fájdalmát.
Engem borzasztóan bánt amikor azt mondják majd lesz másik...de ő nem fogja helyettesíteni akit már elvesztettünk-ez a veszteség fáj pokolian
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!