Ez most elhalt terhesseg? Vagy van még remény? Minek kell még 10 nap?
Augusztus 18tol 21.ig volt menzeszem tehet a rendes verzes majd meg 2 napig alkalmanként néha rózsaszínes folt. Szeptember 5 tol 15ig szedtem a k9vetkezo adag norcolutomat. Szept 18 an pozitív lett a terhességi teszt 10 és érzékenységi nem túl halvány csíkkal. A gyógyszer miatt elmentem már ezen a héten orvoshoz ahol a kórházi teszt is pozi lett. Az ultrahang csak felritkulast látott. Aztán meg kétszer voltam amikor már a petezsakot láttak. Egyszer 9mm a másik alkalommal 15mm. Október 18an 20mm petezsak szikhol,ag melett 2,7mm embrionális árnyék sejthető. 10 nap múlva kontroll tehát ma. A mai ultrahang 20mm petezsak szikholyag sejthető embrio nincs
Viszont amit én adtam az uh alatt az az hogy a petezsaknak látható volt egy homályos terület amire az orvos valami árnyékot m9nd. Tüneteim alkalmanként hányinger meg talán kissé álmosság. Semmi más.
Ha nincs embrió...
Nyilván arra kell a 10 nap, hogy megvárják, beindul-e magától a vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!