Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ez most elhalt terhesseg?...

Ez most elhalt terhesseg? Vagy van még remény? Minek kell még 10 nap?

Figyelt kérdés

Augusztus 18tol 21.ig volt menzeszem tehet a rendes verzes majd meg 2 napig alkalmanként néha rózsaszínes folt. Szeptember 5 tol 15ig szedtem a k9vetkezo adag norcolutomat. Szept 18 an pozitív lett a terhességi teszt 10 és érzékenységi nem túl halvány csíkkal. A gyógyszer miatt elmentem már ezen a héten orvoshoz ahol a kórházi teszt is pozi lett. Az ultrahang csak felritkulast látott. Aztán meg kétszer voltam amikor már a petezsakot láttak. Egyszer 9mm a másik alkalommal 15mm. Október 18an 20mm petezsak szikhol,ag melett 2,7mm embrionális árnyék sejthető. 10 nap múlva kontroll tehát ma. A mai ultrahang 20mm petezsak szikholyag sejthető embrio nincs

Viszont amit én adtam az uh alatt az az hogy a petezsaknak látható volt egy homályos terület amire az orvos valami árnyékot m9nd. Tüneteim alkalmanként hányinger meg talán kissé álmosság. Semmi más.

2019. okt. 29. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs embrió...

Nyilván arra kell a 10 nap, hogy megvárják, beindul-e magától a vetélés.

2019. okt. 29. 11:27
 2/4 Halk suttogás válasza:
Sajnos elhalt.
2019. okt. 31. 23:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ma már rózsaszín folyásom van. Nem tudom mit csináljak,bemenjek e a kórházba vagy várjam meg amit erősen vérzek... ilyen nem történt velem meg.
2019. nov. 1. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Szia

Hogy alakult? Lett baba?

2019. dec. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!