Jók ezek az adatok? 26 hetes vagyok. Tapasztalatokra vagyok kiváncsi. A táblázatokat már néztem.
Figyelt kérdés
bpd:65mm. ofd:90, hc245, ac:199, fl:48 hl:43 a súly pedig:822g.2008. nov. 14. 08:44
1/2 anonim válasza:
Nekem ezek a 27 hetes adataim:
BPD: 6,97 cm
OFD: 8,74
HC: 24,88
AC: 24,51
FL: 5,21
súly: 1190 g
Üdv
2/2 anonim válasza:
Első ránézésre semmi gond nincs vele. :) A táblázatok nem sokat érnek, legalébb csinálnának külön táblázatot fiú- és lánybabák átlagos méreteiről, egy fiúnak ugyanis egész más a testfelépítése (pl. hosszabb combcsont) mint egy lánynak. A becsült súlyt meg éppen ezek az adatok adják, azt már megfigyeltem, hogy a hosszabb combcsontú babáknál mindig nagyobb súly tippel a gép mint egy rövidebb babánál. Én is rengeteget idegesítettem magam az eslő terhességem alatt ezekkel az adatokkal, nekem a 40. héten 2700 g-ra becsülték a kislányomat, aztán a 41. héten született 3 és fél kilóval úgy, hogy a túlhordás miatt már picit veszített is a súlyából odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!