Lehet-e festeni a hajat terhesség alatt?
Sok eltérő véleményt hallani, valaki azt állítja igen, valaki azt, hogy nem. De valójában mennyire ártalmas a babára nézve? A színezők nem fogják be a hajam...
(6 hónapos kismama)
Két szabály van:
- jól szellőző helyiségben, hogy ne nagyon lélegezd be
- ammóniamentes festékkel mert az még biztonságosabb.
Ez olyan dolog mint a kóla, kávé, stb...lehet csak éppen finoman, keretekközött. Persze van aki nem keretek között csinálja de én úgy voltam vele hogy tegyek meg minden óvintézkedést mert lehet hogy aki végig lávézik/kólázik/ammóniát lélegzik, neki egyszerűen csak szerncséje volt hogy nem lett belőle baj...
Szia! én már 3szor is festettem a hajam eddig a terhességem alatt, csak az a gáz, hogy eddig nem hullott de amióta babát várok jobban hullik és a hajfesték még pluszba rá is segített, úgy hogy szépen megritkult. Hosszú hajam van. Ha a tiéd is hosszú, akkor szerintem csak óvatosan, nehogy te is így járj :-) én nem tudtam volna ammóniamentesen használni, sose használtam, az én hajamat az nem fogja be.
27h km
Nekem csak 20.héten engedte meg a doki a festést, akkor is csak hennával. Barna az alapszínem, évek óta szőkére voltam festve, de most visszafestettem az alapszínre. Elsőre befogta, ennek már 6.hete és mégcsak most kezd kicsit fakulni a színe.
Itt nagyon jó festékeket találsz:
Sok sikert és boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!