5hetes terhes vagyok, elmulhat a mellfajas egyik naprol a másikra? Vagy valami gond van? Szerdan megyek dokihoz?
Szokták mondani, a tünetek jönnek-mennek, ne izgulj.
Nekem két terhességem volt, mindkettőnél az ötödik hét végén elmúlt a mellfájdalom. Egyiknél 8. hét körül tért vissza, a másik meg kémiai terhesség volt.
Na, szóval vagy "gond" van, vagy nem, a legtöbb amit tehetsz hogy szerdáig pihensz, magnéziumot folsavat e vitamint szedd.
Köszönöm a valaszaitokat.
Utolso miért írtad hogy meg nem fog látni a doki semmit sem,elvileg több mint 6hetes kell majd legyek?😊
Nyugodj meg, mert a tunetek egyik nap jelen vannak aztan elmulnak, majd kezdodik elorol. Amig nem verzel es nincs nagyon eros hasgorcsod addig nincs gond. Ez a par nap gyorsan elmulik es mire mesz dokihoz mar lehet szivhang is lesz.
En 5+3 hetesen voltam eloszor dokinal, masodszor 6+3 hetesen es akkor mar volt szivhang. Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!