Atina2018 kérdése:
4+4 napos terhes vagyok, ma kevésbé émelygek mint eddig,
ez lehet gond? - a mellem 2 napja kezdett el fájni ill.
érzékeny lenni.
Dehogyis. Nem fogod csutkára ugyanúgy érezni magad a 8 hónap minden napján. Lesznek jobb és nehezebb napok/órák is.
2019. máj. 9. 09:45
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, eddig minden reggel kb. egyforma volt, csak a mai volt enyhébb, megijedtem mert egy babát màr 5 hetesen elvesztettem és attól félek hogy megint elkezdenek enyhülni a tünetek
Lehet, hogy elkezdenek enyhülni a tünetek, de az sem fog jelenteni semmit. Minden terhesség más.
2019. máj. 9. 13:34
Én is első terhességemet elveteltem! Most pedig ugyanígy rettegtem, vizsgáltam magam! Volt hogy akár 3 napra is elmúltak így az elején a tünetek és végül semmi baj nem lett! Már 16 hetes vagyok! Ja, úgy igazán rosszul pedig csak a 10. héttől voltam! Szóval próbálj megnyugodni!!!!!!
2019. máj. 10. 00:11
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek megnyugtató szavakat.
ÉN a hatodik héttől voltam rosszul, vidámkodtam, hogy jaj de jó nem is leszek rosszul egyáltalán. ÉN is elvesztettem egy babát.. de az elejétől már gáz volt és fájt vele hasam, véreztem stb.. én 6. hét után most is még 35+3 naposan is ma is majdnem hánytam minden napom más vele.. hol felébreszt hol ugrál hólyagomon elején nem is tudtam hogy terhes vagyok és persze karácsony táján már túlléptem a 16. hetet és hú biztos elmúlnak rosszullétk szédülés a fenét... holott lányomnál aki az első szülöttem.. ott meg végig tudtam vele dolgozni sőt pár hétig voltam vele rosszul elején észre se lehetett venni hogy terhes vagyok.. és ez két különboző terhesség volt.. ha baj van az meg fogod érezni és úgyis van kontroll vizsgálat. Az idegeskedés sem tesz jót sem neked sem a babának..
próbálj mg lazítani stb.. ha ennek a gyereknek meg kell születni meg fog..
2019. máj. 10. 11:57
Szia, en 6 hetes vagyok es en is tok megijedek ha elmulnak a tunetek...en is elvesztettem egy babat..a mellem kb ket hete kezdett el fajni napokig fajt aztan elmult, meg is ijedtem de aztan megint elkezdett fajni de annyira mint az elejen azota se fajt.. a hanyinger is eltunik neha, a szupeszaglas is...aztan visszater ujult erovel…:) mar kezdem megszokni hogy ezek a tunetek jonnek-mennek es nem kell raparazni...egyelore ugy tunik minden rendben van..:) Gratulalok Nektek es jo babavarast kivanok!!! :) ne izgulj minden rendben less!!! :)
2019. máj. 10. 18:16
8/13 A kérdező kommentje:
Jaj köszi a megnyugtatást, 5 hetes vagyok már és a reggeli Clearblue dig. teszt 3+ mutat, múlt héten még csak 2-3 volt. Szóval jól haladunk :)
Jaj de jo, orulok neki!!! :)
szepen novekedik a hcg es a baba...:) :)
2019. máj. 11. 08:56
10/13 A kérdező kommentje:
5+1 napos vagyok már, minden nam más tényleg a tüneteket illetően, ráadásul egy kis garatgyulladás is bejátszik most. 15-én megsek UH-ra és a nődokimhoz, izgatottak vagyunk már a férjemmel :)
Kapcsolódó kérdések: