Atina2018 kérdése:
4+4 napos terhes vagyok, ma kevésbé émelygek mint eddig, ez lehet gond? - a mellem 2 napja kezdett el fájni ill. érzékeny lenni.
Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 09:43
11/13 anonim válasza:
Fu de jo, majd ird meg mi volt!! nekunk cask 29-en less az uh...
Amugy nekem is torokgyulladasom let ket napja, te mit csinalsz, mit lehet tenni hogy job legyen? en probaltam mar gyomberteat meg paracetamolt mert a doki azt mondta azt lehet bevenni de nem nagyon javul el is megy neha a hangom…
Remelem nem less belole gond es a pici jol van odabent.
12/13 anonim válasza:
Én 2x voltam nagyon beteg a terhességem alatt, 1x az első, 1x pedig a második trimeszterben. Pont télre esett mindkettő, az influenzaszezonra. Gyakorlatilag csak szopogatós cukorkát használhattam, azt engedte a doki. Semmi baja nem lett a babámnak, szóval nyugi :)
13/13 A kérdező kommentje:
Méz és gyömbértea, nekem ez vàlt be, illetve rengeteg folyadék, már szakad fel. Voltam UH-on, eddig minden szuper, szabályos petezsák és benne szikhólyag, szívhang még nincs, de azért mert még csak 5+4 hetes. Egy hét múlva megint UH és akkor már látszani kell a pici szivének. Kaptam Utrogestan-t a biztonság kedvéért.
2019. máj. 16. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!