Szerintetek nagy gond lehet abból, ha terhesség alatt sushit eszek?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy nem feltétlen jó, de ma már annyi mindent mondanak...2018. okt. 22. 20:02
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom nem lehet nyers húst enni terhesség alatt. Nem tudom végül ha enne az ember akkor problémát okozna e de én inkább nem ennék, nem kockáztatnék. Valami alapja csak lehet ha orvosok, védőnők tanácsolják az elkerülését.
2/11 anonim válasza:
Ha jól tudom a sushiban általában nyers hal van. A halakban lehetnek férgek, vírusok, ami ha megsütöd elpusztul, de nyersen nem. Így én nem fogyasztanék sushit, és alapvetően nyers húst sem terhesen.
3/11 anonim válasza:
Sajna nem lehet. Amint vége lett a szopratásnak. Rohantam sushizni.
4/11 anonim válasza:
Persze a lepontozás előtt, biztos lesz, aki már evett, és semmi gondja nem lehet, így én csak azt tudom mondani, amit én tennék, én pl. imádom a penészes sajtokat, de majd ennek hódolok inkább szülés után. Sosem lehet tudni, hogy mikor lesz belőle baj, és hát ugye Murphy törvénye, hogy általában épp akkor, amikor a legrosszabbkor jön, így próbálom kizárni azokat az esetleges problémákat, amiket tudok.
5/11 anonim válasza:
Lehet sushit enni! Csak zöldségeset egyél, amiben avokado, spárga vagy ubi van. Kerüld a lazacos, rákos hasonló makikat.
6/11 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy a zöldségesekkel nem lesz gond. Úgy tudom, hogy az alga amibe betekerik még jót is tesz. A nyers halakról pedig lemondok.
2018. okt. 22. 20:32
7/11 anonim válasza:
Zöldségeset, sült halasat lehet.
8/11 anonim válasza:
Nyers halasat nen ajánlott, de a töbnit nyugodtan.
9/11 anonim válasza:
Nyers húst nem lehet, zöldségeset egyél.
10/11 anonim válasza:
Én zöldségeset ettem, azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!