Akinek 2 vagy több fia van, de lányt akart, hogy tudott megbarátkozni a gondolattal?
En az elsonel lanyt akartam, fiu lett.
A masodik babanal fiut akartam, lany lesz.
Nem akarok kulon nemu gyerekeket, kb ugy jartam, mint te, de ez ilyen :)
(Felek h kulonbseget fogok tenni vagy barmi, csak mert o lany, o meg fiu, meg h fognak igy eljatszani stb, ah nagyon felek)
A buntudatod jogos, azert ezek nem szep gondolatok... De remelem egy nap nevetni fogsz majd ezen a sztorin! :)
Én megértelek. Még csak most várom az első gyerekünket és még nem tudom hogy fiú lesz-e vagy lány, de ha mindkét tervezett gyerekünk fiú lenne én is bőgnék. Nem tudom elképzelni h ne legyen lányom.
Janikovszky Évának vagy egy nagyon aranyos könyve, pont erről az érzésről szól. A címe: örülj h fiú!
Olvasd el, hátha kicsit jobb kedved lesz tőle.
Én fiút akartam mindenképp. Aztán benyögték az uh-n hogy kislány, hetekig bántott, mindig vártam hogy még hátha nem jól látták és mégis fiú.
De mikor 38 hetes uh-n is lánynak mondták, hát úgy voltam vele hogy ez van. Több gyereket nem akarok.
Most már 6 hónapos el nem cserélném egy fiúra, el se tudom képzelni, hála ég hogy lány lett. Hidd el téged se fog érdekelni
Elsőnek és másodiknak is lányt szerettem volna, mindkettő fiú lett. Most várom a harmadikat, kislány lesz, most meg ez a bajom :D
Nagyon vágytam rá, de ijesztő is. Mit fogok kezdeni vele? Apásabb lesz inkább? Jobban kell félteni tinikorában?
Persze ezek az aggodalmak valamilyen szinten normálisak.
Nyugodj meg, tetszeni fog a két fiús felállás. Az enyémek már nagyok (8 és 9 évesek), de imádom őket. Nekik én vagyok a legszebb, legokosabb szuperanyuka. Nem cserélném le őket!
Ket batyamnak es noveremnek ket-ket kislanya van, mindenki szeretett volna az elso lany utan egy kisfiut, nem jott ossze, de azert nem fakadtak sirva. Elso babat varom, szive szerint en is kislanyt szerettem volna, a nagypapa miatt (aki szeretett volna mar egy fiu unokat is) megis remeltem, hogy kisfiu.
Az orvos megerositette, hogy kisfiu, orulok persze, de picit szomoru is vagyok, hogy nem lesz kivel jatsszon, vagy esetleg majd o is babazni akar. Ezek ilyen gyerekes dolgok, orulok, hogy egeszseges, mindegy, hogy fiu vagy lany.
A szuleimnek 3 fiu utan sikerult csak egy kislany, majd megegy :))
Én pont fordítva vagyok.
Mindig is kisfiút szerettem volna. A férjem meg kislányt. Amikor az első babámat vártam teljesen elszomorodtam mikor közölték velem ultrahangon hogy kislány. Sírva fakadtam, napokig sírtam. Aztán igyekeztem nem gondolni rá.
Persze miután megszületett imádtam. A következő két terhességemnél úgy voltam hogy mindegy, bár mindig kisfiúban reménykedtem. Mindkettő lány lett.
Utána egy kicsit megálltunk.
12, 9 és 7 évesek voltak mikor újra fel támadt bennünk a baba iránti vágy. Teljes szívemből reméltem hogy fiú, párom is szerette volna. Két hete tudom hogy kislány. Akárhányszor eszembe jut sírva fakadok. Rettenetesen fáj hogy nekem sosem lesz kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!