Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aludhatok vizesborogatással,...

Aludhatok vizesborogatással, egęsz testen?

Figyelt kérdés

Nagyon meleg van, egyre nehezebben birom. Most csak a lábamon van, de felsötesten is jol esne.

25h km

2010. júl. 10. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Persze. :-) Nem ártasz vele a babádnak.
2010. júl. 10. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti tüdőgyulladás. Ne tedd!!
2010. júl. 10. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bokádra, csuklódra tegyél csak borogatást. Melledre, hasadra ne!
2010. júl. 10. 23:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Pro és kontra :-) Akkor csak a hasamra teritem pŕrpercig, ugyis csak hŕton tudok aludni.
2010. júl. 10. 23:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm. :-) Akkor marad a lŕb.
2010. júl. 10. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Tüdőgyulladást baktériumtól lehet kapni, nem hideg vizs rongytól. Pláne nem kánikulában. De a te egészséged és a te babád.

Én télen voltam terhes, de éjjelente annyira melegem volt, hogy folyton magunkra nyitottam az ablakot, és vékony takaró alatt aludtam, meztelenül. Szegélny férjem majd megfagyott mellettem két paplan alatt, vastag pizsiben, a konvektor mellett. :-) Nem kaptam tüdőgyuszit.

2010. júl. 11. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a lábamra tenném meg a csuklómra.

Tüdőgyulladás: volt családtagom/kolléganőm aki légkonditól kapta, volt aki átvizesedett ruhában szaladgált hűvös időben, stb...szóval a mellkason vizes borogatás is benne lehet a pakliban...na jó talán nem kánikulában, de én akkor sem játszanék ezzel.

2010. júl. 11. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!